Eroute la Conferința de protetică ortopedică

Pe 19 mai 2024, marca noastră Eroute a participat cu mândrie la o conferință privind protetica ortopedică, care a avut loc la Praga. Acest eveniment prestigios a reunit experți de top pentru a discuta despre cele mai recente progrese și tendințe în domeniul proteticii ortopedice. Am fost onorați să luăm parte la această întâlnire importantă, unde am prezentat inovațiile noastre de ultimă generație în domeniul scaunelor cu rotile și al umblătoarelor electrice în cadrul unui atelier de lucru organizat duminică.

Prezentând inovații revoluționare

În cadrul atelierului, Eroute a prezentat o gamă de noi scaune cu rotile și mergătoare electrice concepute pentru a îmbunătăți mobilitatea și calitatea vieții utilizatorilor noștri. Cele mai recente modele ale noastre dispun de sisteme de acționare avansate care oferă o durată de viață mai lungă a bateriei și performanțe îmbunătățite. În plus, am introdus mergătoare echipate cu funcții de siguranță inovatoare, cum ar fi frânele automate care se activează pentru a preveni căderile.

Colaborarea cu experții din industrie

Conferința ne-a oferit o ocazie excelentă de a relaționa cu experți de top din domeniul protezelor ortopedice. Am putut să discutăm despre provocările actuale cu care se confruntă persoanele cu limitări de mișcare și să explorăm posibile soluții. Feedback-ul și informațiile pe care le-am obținut au fost de neprețuit și ne vor ajuta să continuăm să ne perfecționăm și să ne îmbunătățim produsele pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților noștri.

Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit la conferință și așteptăm cu nerăbdare următoarea ocazie de a prezenta modul în care Eroute stabilește noi standarde în domeniul scaunelor cu rotile și al umblătoarelor electrice. Vizitați magazinul nostru online pentru a afla mai multe despre produsele noastre și despre inovațiile viitoare.

Vă mulțumim că faceți parte din călătoria noastră spre o mobilitate mai bună și o calitate mai bună a vieții.