Știri și articole

Eroute la Conferința de protetică ortopedică
Eroute la Conferința de protetică ortopedică

Pe 19 mai 2024, marca noastră Eroute a participat cu mândrie la o conferință privind protetica ortopedică, care a avut loc la Praga. Acest eveniment prestigios a reunit experți de top pentru a discuta despre cele mai recente progrese și tendințe în domeniul proteticii ortopedice. Am fost onorați să luăm parte la această întâlnire importantă, unde am prezentat inovațiile noastre de ultimă generație în domeniul scaunelor cu rotile și al umblătoarelor electrice în cadrul unui atelier de lucru organizat duminică.

Prezentând inovații revoluționare

În cadrul atelierului, Eroute a prezentat o gamă de noi scaune cu rotile și mergătoare electrice concepute pentru a îmbunătăți mobilitatea și calitatea vieții utilizatorilor noștri. Cele mai recente modele ale noastre dispun de sisteme de acționare avansate care oferă o durată de viață mai lungă a bateriei și performanțe îmbunătățite. În plus, am introdus mergătoare echipate cu funcții de siguranță inovatoare, cum ar fi frânele automate care se activează pentru a preveni căderile.

Colaborarea cu experții din industrie

Conferința ne-a oferit o ocazie excelentă de a relaționa cu experți de top din domeniul protezelor ortopedice. Am putut să discutăm despre provocările actuale cu care se confruntă persoanele cu limitări de mișcare și să explorăm posibile soluții. Feedback-ul și informațiile pe care le-am obținut au fost de neprețuit și ne vor ajuta să continuăm să ne perfecționăm și să ne îmbunătățim produsele pentru a răspunde mai bine nevoilor clienților noștri.

Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit la conferință și așteptăm cu nerăbdare următoarea ocazie de a prezenta modul în care Eroute stabilește noi standarde în domeniul scaunelor cu rotile și al umblătoarelor electrice. Vizitați magazinul nostru online pentru a afla mai multe despre produsele noastre și despre inovațiile viitoare.

Vă mulțumim că faceți parte din călătoria noastră spre o mobilitate mai bună și o calitate mai bună a vieții.

Citește articolul
Beneficiile scuterelor electrice pentru seniori
Beneficiile scuterelor electrice pentru seniori

Pe măsură ce îmbătrânim, mobilitatea și forța se deteriorează în mod natural. Dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să renunțăm la independența și libertatea noastră. Trotinetele electrice oferă persoanelor în vârstă o modalitate convenabilă și fiabilă de a se deplasa, permițându-le să mențină un stil de viață activ și să viziteze cu ușurință prietenii și familia.

De ce sunt scuterele electrice alegerea ideală de transport pentru persoanele în vârstă?

Unul dintre principalele avantaje ale scuterelor electrice pentru seniori este confortul lor. Aceste vehicule sunt acționate de un motor electric și sunt ușor de manevrat, ceea ce le face o opțiune mult mai ușoară și mai puțin solicitantă din punct de vedere fizic pentru persoanele în vârstă care pot avea dificultăți în a merge sau a sta în picioare pentru perioade lungi de timp.

Pe lângă faptul că sunt convenabile, scuterele electrice pot economisi bani pentru transportul persoanelor în vârstă. Prețul benzinei poate crește rapid, în special pentru cei care se bazează pe mașină pentru cumpărăturile și întâlnirile zilnice. Cu un scuter electric, persoanele în vârstă pot economisi bani pe benzină și pe întreținerea mașinii și, de asemenea, pot reduce complet nevoia de a avea o mașină.

Un alt avantaj al scuterelor electrice pentru seniori este impactul lor asupra mediului. Aceste vehicule ecologice nu emit niciun fel de emisii, ceea ce le face să fie o opțiune mult mai sustenabilă în comparație cu vehiculele tradiționale pe benzină. Alegând un scuter electric, persoanele în vârstă pot ajuta la reducerea amprentei de carbon și pot contribui la un mediu mai curat.

Descoperiți siguranța și caracteristicile scuterelor electrice pentru seniori

Siguranța este întotdeauna o prioritate de top pentru persoanele în vârstă, iar scuterele electrice oferă o serie de caracteristici care contribuie la asigurarea unei călătorii sigure. Multe modele sunt echipate cu lumini, semnalizatoare și claxon, precum și cu o poziție de conducere confortabilă și stabilă. Aceste caracteristici îi pot ajuta pe seniori să se simtă mai încrezători și mai în siguranță pe șosea și pot chiar reduce riscul de accident.

În concluzie, scuterele electrice oferă persoanelor în vârstă o serie de beneficii, printre care confortul, reducerea costurilor, impactul asupra mediului și siguranța. Dacă sunteți o persoană în vârstă care caută un mod distractiv și practic de a se deplasa, un scuter electric poate fi soluția ideală.

La ce să vă uitați atunci când alegeți un scuter electric pentru seniori?

Atunci când cumpărați un scuter electric, este important să luați în considerare nevoile și preferințele dumneavoastră individuale. Factorii importanți care trebuie luați în considerare sunt capacitatea de greutate, autonomia și ușurința de utilizare. Asigurați-vă că faceți cercetări pentru a vă asigura că obțineți cel mai bun scuter electric de mobilitate care se potrivește nevoilor dumneavoastră.

Pe Eroute.ro vă oferim o selecție largă de scutere electrice pentru seniori de la marca noastră Eroute, pe care le cumpărați direct de la furnizor. Personalul nostru prietenos și bine informat vă va ajuta să găsiți scuterul electric perfect pentru a se potrivi nevoilor și bugetului dumneavoastră. Vizitați-ne astăzi și descoperiți confortul și beneficiile scuterelor electrice.

Citește articolul
Cum de a alege un scaun cu rotile electrice?
Cum de a alege un scaun cu rotile electrice?

Dacă dvs. sau o persoană dragă suferă de mobilitate redusă, are nevoie de un scaun cu rotile, dar a fost refuzat de compania de asigurări, puteți să vă procurați singur unul. Vă vom oferi câteva sfaturi esențiale despre cum și de ce să alegeți cel mai bun scaun cu rotile care vi se potrivește.

Așa-numiții solicitanți de asigurare au dreptul la un scaun cu rotile ca ajutor medical o dată la 5 ani, dacă au un diagnostic corespunzător și o cerere din partea medicului curant. În timpul procesului de aprobare de către medicul examinator al companiei de asigurări de sănătate, este posibil ca acesta să vă refuze cererea sau să vă atribuie o altă opțiune de scaun cu rotile decât cea prescrisă.

Cum să alegeți un scaun cu rotile electric

Dacă vă cumpărați singur un scaun cu rotile, vă va costa ceva, dar veți alege un scaun cu rotile care vi se potrivește. În plus, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la faptul că societatea de asigurări vi-l va lua din senin. În plus, nu trebuie să așteptați decizia companiei de asigurări și o puteți obține aproape imediat. Cum de a alege un scaun cu rotile confortabil

Scaune cu rotile mecanice

Căruciorul pliabil de bază este compact și ușor, fiind potrivit pentru utilizare ocazională. Căruciorul de sport este, de asemenea, potrivit pentru terenuri mai dificile. Căruciorul înclinat este destinat pacienților cu mobilitate redusă și imobilizați, pentru a le oferi sprijin. Căruciorul de toaletă este o combinație între un scaun cu rotile și toaletă și are o găleată specială sub scaun. Este potrivit pentru persoanele în vârstă și persoanele cu handicap.

Scaune cu rotile electrice

Scaunul cu rotile electric este alimentat de o baterie și este acționat de o pârghie. Gama sa este importantă. Se adresează în principal persoanelor care nu își pot folosi brațele pentru a se mișca sau care apreciază să aibă mâinile libere. Scaunele cu rotile electrice nu sunt de obicei acoperite de asigurarea de sănătate, așa că verificați. Acestea au un preț de achiziție și o greutate mai mare, care poate ajunge până la 100 kg sau mai mult.

Alegerea greutății, a capacității de încărcare și a dimensiunilor căruciorului

Alegeți capacitatea de încărcare a scaunului rulant în funcție de greutatea corporală a utilizatorului. Greutatea sa este, de asemenea, importantă pentru o manevrare ușoară. Scaunele cu rotile pliabile cu cuplaj rapid pentru îndepărtarea roților sunt adecvate pentru transport. Pacienții care au dificultăți în a-și păstra echilibrul atunci când stau în șezut vor aprecia scaunele rulante înclinate. Verificați dimensiunile pentru a vă asigura că puteți urca într-un lift.

Verificați dimensiunea și designul pernei scaunului

Lățimea pernei scaunului este importantă. Pentru confort și manevrare ușoară, trebuie să existe o distanță de 1-2 cm pe fiecare parte între scaun și șold. De asemenea, verificați adâncimea scaunului, adică distanța dintre spătar și marginea din față a pernei scaunului. Trebuie să existe o distanță de 5 cm între șezut și baza genunchiului. Unghiul scaunului, centrul de greutate, distanța dintre suporturile pentru picioare și înălțimea spătarului, care nu trebuie să depășească punctul de îmbinare a omoplaților, sunt, de asemenea, importante.

Roți de scaun cu rotile

Puteți alege între roți pneumatice și roți care nu necesită întreținere. Roțile solide sunt mai bune dacă folosiți căruciorul în principal în interior și pentru călătorii scurte, deoarece acestea nu elasticizează și sunt mai puțin confortabile atunci când vă deplasați în afara drumului. Pe de altă parte, roțile pneumatice sunt potrivite în special pentru utilizarea off-road. Cu toate acestea, trebuie să țineți cont de posibilitatea ca acestea să facă pană și să se găurească.

Citește articolul
3 articole în total