Cum să cumpărați

Comandă prin e-shop

Cumpărați cu un singur clic, este cea mai rapidă metodă atât pentru dumneavoastră, cât și pentru noi.

  1. Trebuie doar să alegeți un produs și să faceți clic pe el.
  2. Faceți clic pe butonul "Adaugă în coș".
  3. Faceți clic pe pictograma coșului de cumpărături.
  4. Aici veți vedea o recapitulare a comenzii dvs. și faceți clic pe butonul "Continuare".
  5. Alegeți acum metoda de plată și de expediere, dând un simplu clic pe cercul de lângă opțiunea preferată, apoi faceți din nou clic pe butonul "Continuare".
  6. Completați datele dumneavoastră de contact și locul unde doriți să vă fie livrată comanda. Acum faceți clic pe butonul "Trimite comanda" și ați terminat.

Apoi, asigurați-vă că v-ați introdus corect adresa de e-mail, deoarece veți primi imediat o confirmare a comenzii, urmată de o notificare privind evoluția comenzii și, în final, o factură în format PDF.

Comandă prin linie telefonică

Sunați-ne la numărul +40 0720 716 650 și spuneți-ne că doriți să plasați comanda prin telefon. Operatorii noștri vor pregăti apoi comanda și vă vor solicita să furnizați informațiile necesare pentru a o plasa. De asemenea, aceștia vă pot consilia cu privire la achiziția dvs. și pot alege cea mai bună opțiune pentru dvs.

Comandă prin e-mail

Dacă nu reușiți să vorbiți cu noi la telefon, ne puteți trimite un mesaj și prin e-mail, la datamatrixsro@seznam.cz sau info@eroute.cz. În mesaj, vă rugăm să ne spuneți modelul de scuter pe care doriți să îl comandați. De asemenea, avem nevoie de datele dvs. de contact, care sunt: nume și prenume, număr de telefon, strada și numărul casei, oraș, cod poștal. Puteți scrie o notă pe comanda dumneavoastră dacă doriți să ne aduceți ceva în atenție.

Aveţi întrebări? Vom răspunde la ele. Vă rugăm să completaţi cu atenţie datele dumneavoastră de contact.

Nu completaţi acest câmp: