Scaun cu rotile electric WalkAssist 2 în 1

Îmbunătățiți-vă mobilitatea și creșteți-vă independența cu ajutorul scaunului nostru cu rotile electric pentru antrenarea mersului. Ideal pentru pacienții imobilizați la pat, vârstnici și cu dizabilități.

35 000 lei 32 110,09 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (1 buc.)
Opțiuni de transport
Scaun cu rotile electric WalkAssist 2 în 1
ZW518 (1)
GRATUITGRATUIT
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Vă prezentăm scaunul cu rotile electric de antrenament pentru mers de la Eroute, un produs revoluționar care depășește limitele scaunelor cu rotile convenționale și servește ca dispozitiv de reabilitare de ultimă generație. Proiectat special pentru pacienții imobilizați la pat cu deficiențe de mobilitate a membrelor inferioare, acest scaun cu rotile versatil oferă o tranziție perfectă între funcțiile de scaun cu rotile electric și cele de asistență la mers prin simpla apăsare a unui buton. Experimentați o funcționare fără întreruperi și o siguranță de neegalat cu un sistem avansat de frânare electromagnetică care se activează automat la oprire. Porniți într-o călătorie de reabilitare sigură și fără griji cu scaunul cu rotile electric de antrenament pentru mers.

Caracteristicile scaunului cu rotile electric WalkAssist

  • Comutarea continuă a modului: Prin simpla apăsare a unui buton, puteți comuta fără probleme între modul scaun cu rotile electric și modul de antrenament al mersului, oferind utilizatorilor confort și adaptabilitate.
  • Reabilitarea pacienților cu accident vascular cerebral: Scaunul cu rotile Eroute WalkAssist este special conceput pentru a ajuta pacienții cu accident vascular cerebral la antrenamentul mersului, oferind sprijin și îndrumare specifice pentru a promova o recuperare eficientă și o mobilitate îmbunătățită.
  • Opțiunea de stat în picioare și de antrenament: Permite utilizatorilor de scaune cu rotile să treacă cu ușurință de la poziția așezat la poziția în picioare, facilitând participarea activă la exercițiile de antrenament pentru mers și promovând independența.
  • Ridicarea și șederea în siguranță: Scaunul cu rotile Eroute WalkAssist este prevăzut cu mecanisme de ridicare în siguranță, care asigură că utilizatorii pot ridica și ședea în siguranță, reducând riscul de accidente și crescând stabilitatea generală.
  • Ajutor cuprinzător pentru antrenament: Scaunul cu rotile electric Eroute WalkAssist pentru antrenamentul mersului oferă un sprijin neprețuit pentru antrenamentul în picioare și pentru mersul pe jos, permițându-le utilizatorilor să își recâștige mobilitatea și să își îmbunătățească abilitățile fizice cu încredere.

Scaunul cu rotile electric WalkAssist pentru antrenamentul mersului este echipat cu o serie de caracteristici pentru a asigura confortul și confortul optim al utilizatorului. Controlerul de acționare intuitiv permite utilizatorilor să manevreze fără efort scaunul cu rotile și permite viraje netede la stânga, la dreapta și chiar înapoi cu o singură mână. Controlul de ridicare facilitează ridicarea și coborârea sigură și controlată a scaunului cu rotile, sporind accesibilitatea și confortul utilizatorului. Scaunul cu rotile WalkAssist este echipat cu un scaun confortabil și un spătar reglabil, ceea ce face din confortul utilizatorului o prioritate pentru utilizarea pe termen lung. Pedala de picior oferă stabilitate și sprijin, în timp ce cotiera oferă confort și comoditate suplimentară. Cadrul principal robust al căruciorului și blițul de identificare asigură durabilitatea și vizibilitatea, în timp ce suportul centurii de siguranță asigură siguranța utilizatorului în timpul deplasării. Căruciorul WalkAssist este alimentat de o baterie fiabilă cu litiu și dispune de un întrerupător principal de alimentare și un indicator de alimentare pentru o monitorizare și un control ușor.

Scaunul cu rotile electric de antrenament pentru mers este utilizat pentru o gamă largă de aplicații

  • Azile de bătrâni: scaunul cu rotile este ideal pentru utilizarea în azilele de bătrâni pentru a oferi asistență pentru mobilitate și reabilitare pacienților imobilizați la pat și rezidenților în vârstă.
  • Spitale: În spitale, scaunul cu rotile poate fi utilizat ca ajutor în reabilitarea pacienților cu probleme de mobilitate a membrelor inferioare, permițându-le acestora să efectueze exerciții pentru a exersa mersul sub supravegherea unui expert.
  • Hospice: un scaun cu rotile poate oferi confort și mobilitate pacienților aflați în centre de îngrijire paliativă, permițându-le să se deplaseze și să practice exerciții de formare a mersului pentru a promova o calitate mai bună a vieții în timpul șederii lor.
  • Îngrijire socială: scaunul cu rotile poate fi utilizat în mediile de îngrijire socială care se ocupă de persoanele cu handicap, permițându-le acestora să își îmbunătățească mobilitatea și să se angajeze în antrenamente de mers pentru a-și îmbunătăți abilitățile fizice.
  • Facilități pentru persoanele în vârstă: Scaunul cu rotile este potrivit pentru facilitățile pentru persoanele în vârstă pentru a facilita mobilitatea și a-i ajuta pe rezidenții mai în vârstă să se ridice, să meargă și să participe la antrenamente de mers pentru a-și îmbunătăți starea generală de sănătate.

Parametri suplimentari

Categorie: Scaune cu rotile electrice
Garanţie: 2 ani
Greutate: 32 kg
Dimensiunea în modul de ședere: 100 x 69 x 109 cm
Dimensiuni în picioare: 100 x 69 x 200 cm
Capacitatea maximă de încărcare a scaunului cu rotile: 120 kg
Viteza de ridicare: 15 mm / s
Capacitatea maximă de încărcare a centurii de suspensie: 150 kg
Tipul de baterie: Litiu
Dimensiunea bateriei: 24 V / 15,4 Ah
Raza de acțiune: Până la 20 km
Frâne: Electromagnetică
Timp de încărcare: 4 h
Viteză maximă: 6 km/h
Potrivit pentru persoane: 140-180 cm înălțime

WalkAssist

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.