928 Spătar electric pentru pat

Cu spătarul nostru de pat electric veți experimenta un confort maxim. Interval reglabil 2°-65°. Design ușor, ușor de asamblat.

2 699 lei 2 268,07 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (>5 buc.)
Opțiuni de transport
928 Spătar electric pentru pat
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Vă prezentăm spătarul de pat electric, conceput pentru a oferi un sprijin și un confort excepțional pentru persoanele care trebuie să stea în picioare în pat. Acest spătar electric oferă o gamă largă de reglare, de la 2° la 65°, permițând utilizatorilor să găsească cu ușurință poziția preferată de ședere.

Compact și confortabil

Proiectat pentru a fi ușor de transportat și asamblat, acest spătar este ușor de utilizat. Este ușor și are o greutate netă de 16,5 kg, ceea ce îl face confortabil de manevrat.

Fiabil și robust

Suportul de pat este proiectat să susțină o greutate maximă a pacientului de 120 kg, asigurând stabilitate și durabilitate în utilizare. Fiți siguri că produsul nostru este conceput pentru a satisface nevoile celor care au nevoie de un suport fiabil pentru spate.

Confort sporit

Spătarul electric oferă un confort personalizat și permite utilizatorilor să regleze unghiul în funcție de preferințele lor. Fie că aveți nevoie să citiți, să vă uitați la televizor sau pur și simplu să vă relaxați în pat, spătarul nostru oferă un suport optim pentru a vă spori confortul.

Experimentați confortul și comoditatea spătarului nostru electric pentru pat. Gama sa largă de reglaje, dimensiunea compactă și construcția robustă îl fac soluția perfectă pentru persoanele care caută un sprijin confortabil în timp ce stau în pat.

Parametri suplimentari

Categorie: Paturi reglabile
Garanţie: 2 ani
Greutate: 16.5 kg
Capacitate maximă de încărcare: 120 kg
Domeniul de aplicare: 2° până la 65°
Dimensiunile pachetului: 930 x 840 x 140mm

Spătar electric pentru pat (1)

Spătar electric pentru pat (2)

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.