Set de duș portabil Deluxe

Creșteți igiena la pat cu un duș portabil, eficient și versatil. Ideal pentru îngrijirea la domiciliu și pentru unitățile sanitare. Descoperiți un nou standard!

6 999 lei 6 421,10 lei fără TVA
Disponibilitate: În prezent indisponibil
Opțiuni de transport
Set de duș portabil Deluxe
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Vă prezentăm dușul de pat portabil Eroute Deluxe - soluția perfectă pentru un duș ușor și complet pe pat!

Vă luptați cu modul de a asigura dușuri sigure și eficiente pentru persoanele imobilizate la pat? Dușul portabil Eroute Deluxe este răspunsul, oferind o soluție revoluționară pentru îngrijitori și îmbunătățind igiena personală a pacienților fără a fi nevoie să acceseze o baie tradițională.

Principalele caracteristici și beneficii:

 1. Ușor de transportat: Cântărind doar 4,8 kg, Eroute Deluxe este proiectat pentru a fi ușor de transportat, astfel încât igiena personală poate fi adusă la cei care au cea mai mare nevoie de ea.
 2. Direct la căpătâiul patului: Proiectat pentru a fi operat de o singură persoană, acest duș inovator de lângă pat asigură independența și intimitatea. Un conector cu eliberare rapidă simplifică instalarea și îndepărtarea furtunului de duș, astfel încât controlul este în mâinile îngrijitorului.
 3. Rapid și eficient: Furtunul de apă curată încorporat și rezervorul extern de apă curată fac ca dușul să fie rapid și eficient. Nu mai este nevoie să vă chinuiți să cărați apă - doar umpleți rezervorul și puteți oferi un duș revigorant.
 4. Fără scurgeri, rezervă de apă reziduală: Designul nostru avansat previne scurgerile și include o funcție de rezervă de apă reziduală pentru a menține un mediu curat și igienic.
 5. Duză de duș versatilă: Duza de duș are trei funcții diferite - modul de duș cu masaj, modul de spălare a părului și modul de duș. Comutați cu ușurință între moduri pentru a satisface nevoile individuale ale pacienților.
 6. Nebulizator cu apă nano pentru o curățare profundă: experimentați beneficiile tehnologiei de ceață de apă nano care asigură o igienă temeinică a pacientului fără a fi nevoie de dispozitive de duș tradiționale.
 7. Dimensiune compactă: Designul compact face ca Eroute Deluxe să fie ideal pentru o varietate de medii de asistență medicală, inclusiv îngrijiri la domiciliu, cămine de bătrâni, spitale de reabilitare și clinici ambulatorii de geriatrie.
 8. Sigur și ușor de utilizat: Butonul de control al ieșirii apei curate asigură că apa este pulverizată doar atunci când este necesar, sporind siguranța și optimizând consumul de apă. Designul ergonomic al capului de duș cu silicon și burete îndeplinește cerințele pentru spălarea părului și a pielii.

Funcții de duș versatile:

 • Modul de duș cu masaj: Eroute Deluxe depășește dușul standard de lângă pat și oferă un mod de duș cu masaj liniștitor. Pacienții se pot bucura de un masaj blând și relaxant, asigurând în același timp o igienă temeinică care promovează confortul și bunăstarea.
 • Modul de spălare a părului: răspunzând nevoilor unice ale pacienților, modul de spălare a părului dispune de un jet de apă specializat pentru o spălare eficientă și delicată a părului. Această caracteristică grijulie ajută la menținerea igienei și îmbunătățește confortul general al pacienților.
 • Modul duș: modul de bază pentru duș oferă o experiență completă și răcoritoare de curățare. Fluxul de apă reglabil asigură un duș complet, promovează curățenia și îi lasă pe pacienți să se simtă revitalizați fără a avea nevoie de instalații sanitare tradiționale.

Utilizare:

 • Îngrijire la domiciliu: Eroute Deluxe este ideal pentru îngrijirea la domiciliu, deoarece aduce experiența dușului direct la patul dumneavoastră. Îngrijitorii pot oferi asistență eficientă și demnă pentru igiena personală fără a se mai chinui să se deplaseze la baie.
 • Azile de bătrâni: În mediile de îngrijire, unde mobilitatea poate fi limitată, Eroute Deluxe devine un instrument indispensabil. Acesta oferă rezidenților un duș confortabil și igienic la pat, fără a fi nevoie de asistență suplimentară.
 • Spitale de reabilitare: Eroute Deluxe este ideal pentru unitățile de reabilitare și sprijină pacienții pe drumul lor spre recuperare, oferind o soluție convenabilă și eficientă de duș la pat. Caracteristicile versatile ale dușului răspund numeroaselor nevoi ale pacienților în timpul procesului de reabilitare.
 • Geriatrie ambulatorie: Pentru pacienții geriatrici ambulatoriali care se pot confrunta cu probleme de mobilitate, dușul Eroute Deluxe oferă o soluție practică pentru menținerea igienei personale. Designul său compact și instalarea ușoară îl fac potrivit pentru îngrijirea ambulatorie și asigură o experiență fără probleme pentru pacienți și îngrijitori.

Pachetul conține:

 • Corpul principal
 • Furtun de duș din PVC cu rozeta de duș cu burete
 • Trandafir de duș din silicon
 • Adaptor de alimentare
 • Bandaj
 • Furtun de apă curată cu filtru
 • Furtun de scurgere pentru apa uzată
 • Manual de utilizare
 • Truse auxiliare pentru baie

Dușul portabil Eroute Deluxe nu numai că acordă prioritate eficienței și igienei, dar adaugă, de asemenea, o serie de caracteristici suplimentare care îmbunătățesc controlul utilizării, confortul și satisfacția generală a pacientului. Îngrijitorii se pot baza pe designul grijuliu al Eroute Deluxe pentru a oferi o experiență excelentă de duș la pat.

Parametri suplimentari

Categorie: Ajutoare pentru spălare
Garanţie: 2 ani
Greutate: 4.8 kg
Capacitate pentru ape uzate: 5.2 l
Zgomot: ≤ 55 db
Clasa de rezistență la apă: IP54
Dimensiunile produsului: 40.6 x 35.6 x 20.8 cm
Tensiunea de intrare: AC100-220V
Tensiunea de ieșire: 24V
Curent nominal: 5.8A
Putere nominală: 140W
Mediul de utilizare: În interiorul

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.