Scaun de toaletă mobil cu ridicare

Descoperiți confortul scaunului nostru de toaletă mobil cu lift. Acest scaun urmărește mișcarea naturală a corpului și este alimentat de o baterie reîncărcabilă Li-Ion (încărcătorul este inclus).

7 999 lei 7 338,53 lei fără TVA
Disponibilitate: La cerere
Opțiuni de transport
Scaun de toaletă mobil cu ridicare
Beze jména
Nou
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Vă prezentăm scaunul de toaletă mobil cu ridicare - un instrument versatil și esențial pentru îngrijitori și profesioniștii din domeniul sănătății. Acest scaun este conceput pentru a oferi confort și siguranță pacienților, încurajând în același timp mișcarea naturală.

Avantajele scaunului de toaletă mobil Eroute

 • Alimentat de o baterie reîncărcabilă Li-Ion (încărcător inclus) cu o durată de viață de aproximativ 2-4 săptămâni (în funcție de frecvența și stilul de utilizare)
 • Echipat cu rotile blocabile pentru o mai mare stabilitate și siguranță
 • Găleata poate fi îndepărtată cu ușurință de pe scaun pentru curățare
 • Dimensiunea compactă și designul ușor facilitează mutarea pacienților dintr-o cameră în alta
 • Picioarele reglabile în înălțime permit poziționarea și susținerea
 • Scaunul plat oferă utilizatorului o suprafață confortabilă și stabilă.
 • Comenzile manuale cu butoane de sus și jos facilitează reglarea înălțimii scaunului
 • Rotilele blocabile asigură că scaunul rămâne pe loc în timpul utilizării
 • Spătarul confortabil oferă utilizatorului suport și confort suplimentar

Beneficiile scaunului de toaletă mobil Eroute

 • Replică mișcarea naturală a corpului pentru o experiență confortabilă și sigură
 • Curățare și întreținere ușoară pentru o igienă și un confort sporit
 • Designul compact și ușor facilitează deplasarea ușoară a pacientului
 • Picioarele reglabile și comenzile manuale permit personalizarea poziției și a suportului
 • Scaunul plat și spătarul confortabil oferă utilizatorului un confort sporit

Utilizarea scaunului WC mobil Eroute

 • Ideal pentru utilizare în spitale, case de sănătate și îngrijire la domiciliu
 • Perfect pentru mutarea pacienților de la pat la scaunul cu rotile, la toaletă, la baie și la mașină

Obțineți sprijinul de care aveți nevoie pentru a avea grijă de cei dragi cu un scaun de toaletă mobil cu lift. Caracteristicile și beneficiile sale îl fac un instrument indispensabil pentru îngrijitorii și profesioniștii din domeniul sănătății care doresc să își mențină pacienții confortabili și în siguranță.

Parametri suplimentari

Categorie: Scaune mobile și toalete
Garanţie: 2 ani
Greutate: 31.5 kg
Lățime (interior) - jos: 44 cm
Lățime (internă) - partea superioară: 54 cm
Lungime: 57 cm
Înălțime: 47 cm
Capacitate maximă de încărcare: 150 kg
Gama de ridicare: 45-75 cm
Unghiul de înclinare: 15°-16°

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.