623 Scaun mobil cu ridicare electrică

Scaunul mobil cu ridicare electrică este un ajutor valoros pentru îngrijitorii care ajută pacienții imobilizați să se deplaseze. Capacitate de încărcare de până la 150 kg.

7 309 lei 6 705,50 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (>5 buc.)
Opțiuni de transport
623 Scaun mobil cu ridicare electrică
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Un scaun mobil cu un lift electric este un bun valoros pentru îngrijitorii care trebuie să ajute pacienții imobilizați să se deplaseze. Fie că este vorba de transferul unui pacient de la pat la scaunul cu rotile, de asistență la toaletă sau la baie, sau de transportul acestuia la mașină, acest scaun face ca totul să fie mai ușor și mai sigur pentru pacient și îngrijitor.

Avantajele scaunului electric cu lift Eroute

Una dintre caracteristicile cheie ale scaunului mobil cu ridicare electrică este posibilitatea de mișcare manuală, care este controlată de operator. Acest lucru permite îngrijitorului să ghideze cu ușurință pacientul în locația dorită, oferind în același timp suportul și stabilitatea necesare. De asemenea, scaunul este alimentat de o baterie reîncărcabilă, ceea ce asigură o utilizare pe termen lung, fără a fi nevoie de reîncărcări frecvente. 

 • Posibilitatea de control manual al mișcării de către operator
 • Alimentarea cu energie de la bateria reîncărcabilă
 • Unghi larg de deschidere de peste 90 de grade pentru acces ușor
 • Joystick pentru un control precis
 • Roți față cu frână pentru stabilitate și siguranță suplimentare
 • Sarcină maximă de până la 150 kg

Avantajele scaunului electric cu lift Eroute

 • Facilitează și face mai sigură pentru îngrijitorii de pacienți ajutarea pacienților imobilizați cu mobilitate
 • Permite o mai mare independență și mobilitate pentru pacienți
 • Poate fi utilizat într-o varietate de situații de îngrijire a pacienților, cum ar fi transferul de la pat la scaunul cu rotile, asistență la toaletă sau la baie sau transportul la mașină.

Design practic pentru acces ușor

În ceea ce privește designul, scaunul are un unghi larg de deschidere de peste 90 de grade, ceea ce facilitează accesul și manevrarea pacientului. Acesta este echipat cu un joystick pentru un control precis și are o roată față cu frână pentru un plus de stabilitate și siguranță. Scaunul poate suporta o sarcină maximă de până la 150 kg, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de pacienți.

Utilizarea scaunului electric cu lift Eroute

Atunci când utilizați un scaun mobil cu un lift electric, este important să respectați toate instrucțiunile de siguranță și să vă asigurați că scaunul este întreținut și încărcat corespunzător. Urmând aceste orientări, îngrijitorii pot asigura o utilizare sigură și eficientă a scaunului pentru a ajuta pacienții cu probleme de mobilitate.

 1. Pentru a utiliza un scaun mobil cu un elevator electric, îngrijitorul trebuie mai întâi să plaseze scaunul lângă pacient și să se asigure că roata din față este blocată în poziție.
 2. Îngrijitorul trebuie să folosească apoi joystick-ul pentru a ridica ușor pacientul și a-l transfera pe scaun.
 3. Odată ce pacientul este așezat, îngrijitorul poate folosi joystick-ul pentru a controla mișcarea scaunului și pentru a ghida pacientul în locul dorit.
 4. Scaunul poate fi folosit pentru a transfera pacienții de la pat la scaunul cu rotile, la toaletă, la baie sau la mașină, în funcție de nevoile pacientului.

Parametri suplimentari

Categorie: Ajutoare de sănătate
Garanţie: 2 ani
Greutate: 31 kg
Capacitate maximă de încărcare: 150 kg
Greutate: 31 kg
Gama de ridicare: 40-65 cm
Lățime: 54,5 cm
Lungime: 72,5 cm
Înălțime (înainte de ridicare): 98 cm
Înălțime (când este complet ridicată): 123 cm

Scaun mobil cu ridicare electrică

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.