885 Scaun de ridicare electric mobil

Facilitați transferul și ridicarea pacienților cu un scaun electric cu ridicare. Acesta are o capacitate de încărcare de 150 kg, baterie reîncărcabilă și caracteristici de siguranță. Ideal pentru uz casnic și spitalicesc.

8 099 lei 7 430,28 lei fără TVA
Disponibilitate: Așteptată în septembrie
Opțiuni de transport
885 Scaun de ridicare electric mobil
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Dacă lucrați în domeniul asistenței medicale sau aveți grijă de o persoană imobilizată la pat sau cu mobilitate limitată, atunci știți cât de important este să aveți un scaun ridicător pentru pacienți fiabil. De aceea, suntem mândri să vă prezentăm scaunul nostru electric cu ridicare pentru pacienți, care este conceput pentru a face transferul pacientului, ridicarea și utilizarea toaletei mai ușor și mai confortabil.

Scaunul electric de ridicare a pacientului este proiectat pentru utilizare intensă

Scaunul electric de ridicare a pacientului este dotat cu caracteristici care îl fac soluția ideală pentru uz casnic, spitalicesc și pentru asistență medicală. Cu o capacitate maximă de încărcare de 150 kg, acest scaun de ridicare este capabil să ridice și să transfere în siguranță chiar și cei mai grei pacienți. Este alimentat cu baterii, ceea ce vă asigură că îl puteți utiliza fără a vă mai chinui cu cabluri de alimentare și prize.

O soluție fiabilă pentru transportul, ridicarea, ridicarea, toaletarea și îmbăierea pacienților

Gama de ridicare a scaunului ridicător este impresionantă. Scaunul poate fi ridicat de la 40 cm la 73 cm. Intervalul de ridicare superior este de 29 cm. Acest lucru înseamnă că puteți ridica cu ușurință pacienții dintr-un pat jos și îi puteți ridica la o înălțime confortabilă pentru transfer sau pentru alte activități, cum ar fi toaleta sau baia.

Compactă și robustă pentru un transfer sigur și securizat al pacienților

Dimensiunile scaunului nostru cu lift sunt de 198 x 72,5 x 54,5 cm, ceea ce îl face un dispozitiv compact, dar robust. Se potrivește cu ușurință în ușile cu o lățime de cel puțin 55 cm și este potrivit pentru paturi cu înălțimi cuprinse între 11 cm și 72 cm.

Scaunul portabil de ridicare a pacienților este proiectat cu gândul la siguranță. Este echipat cu două roți frontale care sunt prevăzute cu frâne pentru a preveni răsturnarea accidentală. Această caracteristică asigură siguranța pacienților dvs. atunci când îi ridicați și transportați.

Confort și sprijin pentru pacienți

Scaunul de ridicare a pacienților este prevăzut cu o vestă de ridicare superioară și un scaun moale individual. Vesta de ridicare superioară oferă pacienților un sprijin suplimentar, în timp ce scaunul moale individual le oferă pacienților un plus de confort în timpul transferurilor și al altor activități. Aceste caracteristici fac din scaunul de transfer cu ridicare pentru pacienți soluția ideală pentru pacienții care au nevoie de îngrijire și atenție suplimentară.

Parametri suplimentari

Categorie: Scaune mobile și toalete
Garanţie: 2 ani
Capacitate maximă de încărcare: 150 kg
Alimentare electrică: Acumulator
Raza de ridicare (scaun): 40 cm până la 73 cm
Cursă superioară: Utilizare
Dimensiuni: 72,5 x 54,5 x 198 cm
Utilizare: Pentru casă, medical, azil de bătrâni
Frânează: Roți față
Parte din: Vesta de ridicare, scaun moale individual
Nivel de impermeabilitate: IP44
Tensiune: DC 24 V
Putere: 96 W

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.