Robotul de mișcare ExoStride

Eliberați mobilitatea fără cusur cu robotul exoschelet ExoStride - un ajutor inteligent pentru mersul pe jos cu moduri de adaptare pentru sprijin individual.

39 499 lei 36 237,61 lei fără TVA
Disponibilitate: În prezent indisponibil
Opțiuni de transport
Robotul de mișcare ExoStride
Exoskeleton Walking Aid Robot Eroute ExoStride (1)
Nou
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Intrați într-o nouă eră a mersului asistat cu ajutorul nostru portabil de ultimă generație, exoscheletul Eroute ExoStride Robot. Conceput pentru a se integra perfect în stilul dvs. de viață, acest robot inteligent de mers este echipat cu caracteristici de ultimă generație care îmbunătățesc mișcarea membrelor inferioare și redefinesc mobilitatea dvs.

Caracteristici cheie

 • Adaptare autonomă: Robotul Eroute ExoStride dispune de o tehnologie de adaptare autonomă care oferă o experiență de mers personalizată și adaptabilă. Acesta se adaptează fără efort la tiparele dvs. de mișcare și vă oferă suport și confort optimi.
 • Două unități de putere: Experimentați performanțe de neegalat datorită celor două unități de putere care acționează mișcarea membrelor inferioare ale exoscheletului. Acest design inovator asigură un mers lin și natural și vă oferă încrederea de a vă deplasa cu ușurință pe o varietate de terenuri.
 • Alertă vocală: Cu instrucțiunile vocale încorporate, veți fi informat la fiecare pas. Robotul comunică perfect cu dvs. și vă ghidează prin diferite moduri și niveluri de putere, făcând interacțiunea dvs. cu exoscheletul intuitivă și ușor de utilizat.
 • Durata de viață a bateriei: Robotul Eroute ExoStride este alimentat de o baterie robustă și oferă o durată de viață lungă. Cu o durată de viață a bateriei care suportă până la 10 km de mers în aer liber, vă puteți baza pe robot pentru a ține pasul cu stilul dvs. de viață activ.
 • Sistem de purtare CyberFit: Oferă-ți confort și flexibilitate. Acest design personalizabil asigură o potrivire confortabilă pentru utilizatorii cu forme corporale variate și oferă o experiență de mers pe jos personalizată și confortabilă.
 • Niveluri de performanță comutabile: Personalizați-vă experiența de mers cu posibilitatea de a comuta cu ușurință nivelurile de performanță. Cu o apăsare scurtă a unui buton, puteți comuta între nivelurile 1 și 5 pentru a adapta performanța exoscheletului la nevoile dvs.
 • Selectarea modului: Printr-o apăsare lungă a unui buton, puteți trece fără probleme de la un mod la altul, inclusiv la modul de susținere a mersului, la modul picior stâng și la modul picior drept. Indicațiile vocale oferă instrucțiuni clare și vă asigură că sunteți întotdeauna informat cu privire la modul pe care l-ați selectat.

Selectarea modului dinamic

 1. Modul de susținere a mersului: exoscheletul își ajustează intuitiv rezistența pentru o mișcare de mers naturală și lină.
 2. Modul picior stâng: în modul picior stâng puteți să vă concentrați asupra unor probleme specifice de mobilitate și să activați o asistență precisă și individuală.
 3. Modul Picior drept: răspundeți nevoilor de mobilitate asimetrică cu ajutorul Modului Picior drept, care oferă suport adaptat și personalizare în funcție de cerințele individuale.

Accesorii furnizate:

 • 1x curea de umăr
 • 1x adaptor de alimentare
 • 1x pereche de curele de picior în mărime liberă

Îmbunătățiți-vă mobilitatea și redescoperiți bucuria de a merge pe jos cu robotul Eroute ExoStride - unde inovația întâlnește accesibilitatea!

Parametri suplimentari

Categorie: Asistenți de mișcare
Garanţie: 2 ani
Greutate: 4 kg
Baterii: Litiu DC 21.6V
Durata de viață a bateriei: Aproximativ 2 h
Timp de încărcare: 2 h
Niveluri de putere: 1 - 5 viteze, max. 12 Nm
Dimensiuni: 51.5 x 34.5 x 33.5 cm
Mediul de utilizare: interior, exterior (în afara ploii)
Intrare de putere: AC220V/50Hz 1.5A
Mediul de lucru: 0°C - 35°C
Capacitatea de încărcare: 130 kg

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.