Ridicator electric pentru scaune cu rotile

Transportați scaunul cu rotile fără efort și fără să vă aplecați. Telecomandă, fixare sigură și motor puternic.

3 299 lei 2 772,27 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (>5 buc.)
Opțiuni de transport
Ridicator electric pentru scaune cu rotile
6cd20ed69e18f4d1ee0e4442af87630c(1)
Nou
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Vă prezentăm liftul perfect pentru scaune cu rotile: soluția dvs. pentru o mobilitate fără efort!

V-ați obosit să încercați să vă cărați scaunul cu rotile fără să vă forțați spatele? Vă doriți să existe o modalitate mai ușoară de a călători cu scaunul dumneavoastră cu rotile? Nu căutați mai departe! Liftul nostru inovator pentru scaune cu rotile este aici pentru a revoluționa modul în care vă deplasați.

Având un design revoluționar, acest lift elimină necesitatea de a vă apleca și de a ridica, permițându-vă să vă transportați fără efort scaunul cu rotile dintr-un loc în altul. Datorită telecomenzii convenabile, acum vă puteți elibera mâinile și vă puteți concentra pe ceea ce este cu adevărat important: să vă bucurați de independență.

Spuneți adio complicațiilor legate de călătorii! Ridicatorul nostru pentru scaune cu rotile a rezolvat problema manevrării scaunelor cu rotile grele, făcând călătoriile dvs. mai ușoare și mai plăcute ca niciodată. Fie că plecați într-o călătorie sau pur și simplu trebuie să vă mutați scaunul cu rotile dintr-o cameră în alta, acest transportor pentru scaune cu rotile vă poate ajuta.

Caracteristici cheie:

  1. Încărcare ușoară: doar așezați scaunul cu rotile pe platformă, iar dispozitivul de ridicare face restul.
  2. Fixare sigură: două curele reglabile asigură faptul că scaunul dvs. cu rotile rămâne bine fixat în timpul transportului, oferindu-vă liniște.
  3. Capacitate de încărcare impresionantă: cu o capacitate maximă de încărcare de 55 kg, dispozitivul nostru de ridicare poate găzdui aproape toate scaunele cu rotile standard.
  4. Înălțime reglabilă: Folosiți telecomanda pentru a regla înălțimea dispozitivului de ridicare pentru a vă asigura că acesta rămâne la o înălțime confortabilă.
  5. Tranziție lină: Designul fără cusur al ascensorului nostru facilitează mutarea scaunului dumneavoastră cu rotile de pe platformă în portbagajul vehiculului dumneavoastră.
  6. Manipulare ușoară: palancul nostru este echipat cu patru roți universale care permit un transport lin și fără probleme.

Ridicatorul pentru scaune cu rotile are un motor puternic, de mare capacitate, care asigură o performanță fiabilă și eficientă. Un interval de înălțime adecvat de la 240 mm la 910 mm asigură un confort optim pentru utilizator.

Experimentați libertatea de mișcare cu ușurință și eficiență, eliminând în același timp complicațiile și dificultățile legate de metodele tradiționale de transport al scaunelor cu rotile.

Parametri suplimentari

Categorie: Accesorii
Garanţie: 2 ani
Greutate: 12 kg
Dimensiunea produsului: 750 x 480 x 240 - 910 mm
Baterie: baterie cu litiu de 24 V 5 Ah
Încărcător: 24 V 2 A
Capacitate de încărcare: 55 kg

Ridicator electric pentru scaune cu rotile

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.