879 Pat electric multifuncțional de înclinare + inclusiv salteaua

Flexibil, confortabil și certificat CE. Patul electric multifuncțional cu înclinare este ideal pentru pacienții imobilizați la pat. Cu o saltea inovatoare din fibre inclusă.

9 599 lei 8 066,39 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (>5 buc.)
Opțiuni de transport
879 Pat electric multifuncțional de înclinare + inclusiv salteaua
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Patul electric multifuncțional cu înclinare este conceput special pentru persoanele în vârstă imobilizate la pat sau pentru pacienții care necesită îngrijire pe termen lung. Acest tip de asistent medical este prevăzut cu o saltea din fibre inovatoare care oferă pacientului un suport și un confort mai bun.

Flexibil și sigur: pat de asistență medicală certificat CE pentru îngrijirea persoanelor în vârstă

Patul înclinabil are o capacitate de greutate de până la 300 kg, ceea ce îl face potrivit pentru majoritatea pacienților. De asemenea, este certificat CE, ceea ce garantează siguranța și calitatea sa. Patul este echipat cu patru motoare de curent continuu de joasă tensiune care controlează mișcările șinei, ale panoului pentru spătar, ale panoului pentru scaun și ale panoului pentru picioare, ceea ce îl face flexibil și ușor de utilizat.

Utilizări ale patului înclinabil electric Eroute

  • Îngrijire la domiciliu pentru persoanele în vârstă sau pacienții imobilizați la pat.
  • Îngrijire la spital sau la domiciliu pentru pacienții imobilizați la pat.
  • Îngrijire post-operatorie sau post-accident pentru pacienții care trebuie să rămână imobilizați la pat.
  • Îngrijire pe termen lung pentru pacienții cu boli cronice sau handicap.
  • Îngrijire pentru pacienții cu probleme de mobilitate care au nevoie de ajutor pentru a se ridica și a se ridica din pat.

Ușor de utilizat: caracteristici inovatoare ale patului electric

Panoul din spate al patului poate fi reglat de la 0° la 75°, în timp ce panoul pentru picioare poate fi ridicat de la 0° la 45°. Această caracteristică ajută pacientul să găsească o poziție confortabilă. Patul are, de asemenea, un dispozitiv de ridicare care ajută pacientul să se ridice din pat fără a avea nevoie de asistență.

Salteaua inovatoare din fibre oferă un confort și un sprijin mai mare pentru corpul pacientului. Salteaua este concepută pentru a preveni apariția rănilor de presiune și pentru a distribui uniform greutatea pacientului, reducând riscul apariției problemelor de piele. Patul este, de asemenea, echipat cu un control manual care permite pacientului sau îngrijitorului să regleze cu ușurință setările patului.

În general, patul multifuncțional de asistență medicală este o soluție excelentă pentru pacienții care au nevoie de îngrijire la domiciliu pe termen lung. Flexibilitatea, confortul și ușurința de utilizare îl fac o alegere ideală atât pentru pacienți, cât și pentru îngrijitori.

Parametri suplimentari

Categorie: Paturi reglabile
Garanţie: 2 ani
Partea principală reglabilă: până la 75°
Piesa de picior reglabilă: până la 42°
Dimensiuni: 200 x 90 cm
Putere: 240 V, 50/60 Hz
Capacitatea de transport: 136 kg
Volumul de lucru: 173 kg
Dimensiuni externe: 195 x 88,5 x 11,5 cm
Greutatea totală a patului: 45 kg

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.