Mașină de spălat sub presiune fără fir Li-ion 2Ah 28 bar (inclusiv bateria și încărcătorul)

Mașină de spălat cu presiune fără fir, baterie cu litiu 20 V / 2 Ah (inclusă). Presiune maximă 28 bar.

669 lei 562,18 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (1 buc.)
Opțiuni de transport
Mașină de spălat sub presiune fără fir Li-ion 2Ah 28 bar (inclusiv bateria și încărcătorul)
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Posibilități de utilizare

 • poate fi folosit pentru spălarea mașinii, a bicicletei, a terasei, precum și pentru udarea straturilor de flori
 • mașina de spălat este autoamorsantă, apa poate fi pompată (aspirată) printr-un furtun din recipient
 • nu există cabluri de alimentare electrică
 • operare simplă și sigură
 • presiunea de ieșire poate fi comutată

Mașina de spălat cu presiune fără fir cu litiu M20 oferă 2 funcții:

 • Funcțiile normale ale mașinii de spălat cu presiune
  irigarea patului
 • Presiune maximă 28 bar
 • Presiune scăzută - utilizare până la 40 min.
 • Presiune ridicată - utilizare până la 20 min.
 • Debit maxim 150 l/h.

Parametri suplimentari

Categorie: Accesorii
Garanţie: 2 ani
Greutate: 1.5 kg

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.