FOLD 4 Li-ion e-Scuter

FOLD 4 Li-ion scuter pentru seniori - o alegere excelentă pentru o mobilitate ușoară. Baterie de înaltă calitate și pliere automată ușoară pentru o întreținere convenabilă.

Culoare
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
7 849 lei 6 595,80 lei fără TVA
Disponibilitate: Așteptăm în iunie Așteptată în iulie Alegeţi varianta
Opțiuni de transport
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

FOLD 4 Li-ion este un scuter electric puternic, cu o nouă funcție de pliere automată. Designul pliabil permite o depozitare ușoară în spații mici, cum ar fi portbagajele mașinilor sau spațiile de depozitare de acasă. Acest scuter este ușor de utilizat, iar puterea și autonomia de până la 30 km îl fac ideal pentru oricine caută un mijloc de transport fiabil și practic în oraș.

Suspensie de înaltă calitate pentru o călătorie confortabilă

FOLD 4 Li-ion este echipat cu suspensie de calitate în față și în spate pentru o călătorie confortabilă. Scuterul este conceput pentru a fi sigur și stabil. Are o capacitate de încărcare de până la 120 kg și este ideală pentru toate tipurile de plimbări, de la curse scurte prin cartier până la călătoria spre serviciu sau școală.

Avantajele scuterului electric FOLD 4 Li-ion

  • Pliere automată pentru depozitare ușoară în spații mici
  • Motor puternic cu o autonomie de până la 30 km
  • Suspensie de înaltă calitate pentru o călătorie confortabilă
  • Design sigur și stabil, cu o capacitate de încărcare de până la 120 kg
  • Nu este nevoie de permis de conducere sau de înregistrare
  • Fără emisii și nepoluant
  • Complet asamblat și gata de utilizare


Acest scuter este ideal pentru persoanele cu mobilitate limitată, deoarece se pliază într-o formă compactă, permițând depozitarea și transportul ușor.

Baterii de înaltă calitate și de lungă durată

Principalul avantaj al acestui scuter este reprezentat de bateriile cu litiu de înaltă calitate, cu capacitate mare și durată de viață lungă, asigurând performanțe fiabile și autonomie mare. Aceste baterii fac din scuterul FOLD 4 Li-ion un mod de transport ecologic și eficient din punct de vedere energetic.

Plimbare sigură și stabilă datorită construcției de calitate

Un alt avantaj al acestui scuter este construcția sa robustă și stabilă, care permite o deplasare sigură și confortabilă. Scuterul FOLD 4 Li-ion este echipat cu un scaun confortabil cu spătar, care asigură o călătorie confortabilă și ergonomică. Scuterul este, de asemenea, ușor de utilizat și ușor de întreținut, asigurând fiabilitate și longevitate.

Ușor de întreținut și de reparat

Marca Eroute oferă un serviciu de calitate care include nu numai vânzarea și instalarea scuterului, ci și întreținerea și reparațiile profesionale. Suntem aici pentru clienții noștri și ne străduim să le oferim cele mai bune servicii și produse de cea mai bună calitate.

Parametri suplimentari

Categorie: Scutere electrice pliabile și scaune cu rotile pentru seniori
Garanţie: 2 ani
Putere maximă: 500W (2 x 250W)
Tipul de baterie: Litiu
Dimensiunea bateriei: 15 Ah / 36 V
Viteza maximă: 18 km/h
Intervalul maxim: 25 - 30 km
Timp de încărcare: 4 - 6 h
Capacitatea de încărcare: 120 kg
Dimensiunea roții: 200*50 (față) 200*60 (spate)
Dimensiuni (Lungime x Lățime x Înălțime): 120 x 85 x 60 cm
Dimensiuni când este pliată (lungime x lățime x înălțime): 60 x 40 x 85 cm
Urcare maximă: până la 16°
Tipul de frână: disc

FOLD 4 Li-ion

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.