Baston inteligent de mers pe jos

Rămâneți în siguranță și mobil cu bastonul inteligent de mers pe jos cu iluminare LED și mâner antiderapant. Card de memorie și funcție de alarmă incluse.

265 lei 222,69 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (>5 buc.)
Opțiuni de transport
Baston inteligent de mers pe jos
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Bastoanele inteligente cu iluminare cu LED sunt accesoriul perfect pentru cei care doresc să își sporească mobilitatea și siguranța. Bastonul este fabricat din aluminiu ușor și durabil, măsoară până la 97 cm în lungime și are un mâner antiderapant pentru un sprijin suplimentar.

Preluați-vă mobilitatea cu bastoanele noastre inteligente de mers cu mâner antiderapant

Iluminarea LED încorporată asigură o cale luminoasă și clară, astfel încât să fii vizibil pentru ceilalți atunci când mergi pe timp de noapte. Bastonul dispune, de asemenea, de o intrare pentru card de memorie și este inclus un card de memorie de 128 Mb, ceea ce vă oferă posibilitatea de a asculta muzică sau radio în mișcare.

Luminați-vă calea și rămâneți vigilent cu bastonul inteligent de mers pe jos

Alimentarea prin USB și cablul inclus facilitează încărcarea, în timp ce funcția de alarmă vă asigură că puteți alerta alte persoane în caz de urgență. Fie că ieșiți la o plimbare zilnică sau explorați locuri noi, bastoanele noastre inteligente cu iluminare LED sunt partenerul perfect pentru călătoriile dvs.

Parametri suplimentari

Categorie: Ajutoare de sănătate
Garanţie: 2 ani
Material: Aluminiu
Lungime max.: 97 cm
Alimentare electrică: USB (nu este inclus)
Iluminare cu LED-uri: Da
Intrări: Card de memorie (inclus)
Radio, MP3: Da
Alarma: Da
Mâner: Antiderapantă

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.