8000S scaun cu rotile electric + tetieră GRATUIT

Scaunul cu rotile electric 8000S este excepțional datorită pliabilității sale ușoare, pe care o puteți face cu o singură mână. Veți aprecia Eroute 8000 mai ales atunci când călătoriți cu mașina, trenul sau avionul.

Culoare
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
7 799 lei 7 399 lei de la 7 399 lei 7 155,05 lei fără TVA 6 788,07 lei fără TVA de la 6 788,07 lei fără TVA
Disponibilitate: Așteptăm în iunie În stoc (>5 buc.) Alegeţi varianta
Opțiuni de transport
8000S scaun cu rotile electric + tetieră GRATUIT
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Scaunul cu rotile electric 8000S vă permite să îl pliați cu ușurință și cu o singură mână. Fiți mobil în orice situație și bucurați-vă de un confort ridicat. Eroute 8000 este perfect pentru călătorii cu mașina, autobuzul, trenul și avionul. Cu un motor puternic, baterie litiu-ion, o autonomie de până la 25 km, o capacitate de încărcare de până la 130 kg și o garanție de 2 ani, scaunul rulant electric pliabil Eroute 8000 vă va oferi cea mai confortabilă călătorie datorită amortizoarelor funcționale din față și din spate.

Avantajele scaunului cu rotile electric pliabil Eroute 8000S

  • Căruciorul poate fi acționat de o a doua persoană cu ajutorul telecomenzii.
  • Nu necesită aproape nicio întreținere
  • Se potrivește în portbagajul mașinilor mici
  • Controler joystick de 360° se adaptează la mâna dreaptă sau stângă
  • Frâne electromagnetice inteligente pentru opriri rapide
  • Roțile au protecție la răsturnare
  • Cotierele reglabile pot fi ridicate pentru a facilita transportul.
  • Ridicarea cotierelor și a suporturilor pentru picioare permite transferul lateral în siguranță în scaunul cu rotile.
  • Poate fi utilizat în modul manual sau electric

Cărucior electric 8000S pentru deplasare și călătorie confortabilă

Scaunul cu rotile electric 8000S este un scaun cu rotile foarte confortabil, conceput pentru orice persoană cu probleme de mobilitate, stabilitate sau echilibru. Designul său pliabil îl face foarte portabil și poate încăpea în portbagajul unei mașini mici. Este perfect pentru o mișcare și o călătorie confortabile. Datorită aluminiului ușor, cântărește doar 25 kg. Există, de asemenea, mai multe buzunare practice pentru a ține la îndemână tot ce aveți nevoie. Ridicarea suporturilor pentru brațe și picioare vă permite să vă deplasați în siguranță în lateral pe cărucior. 

Accesorii adecvate

Scaun cu rotile electric pliabil sigur și puternic Eroute 8000S

Scaunul cu rotile electric este acționat de două motoare electrice puternice, care sunt utilizate și în trenurile de mare viteză. Are 5 trepte de viteză și este controlată prin apăsarea butoanelor + și -. Vă puteți deplasa cu o viteză de până la 6 km pe oră, puteți folosi maneta pentru a regla viteza, puteți controla scaunul cu rotile cu mâna dreaptă sau stângă și puteți opri rapid datorită frânelor electromagnetice inteligente. Scaunul este suficient de puternic pentru a rezista la o zi întreagă de utilizare. În plus, puteți trece oricând la modul manual. Se încarcă peste noapte în 6-8 ore.

Mobilitate, confort și siguranță

Joystick vă permit să vă deplasați în siguranță prin mulțimi și spații înguste. Cotierele reglabile, largi, moi și ergonomice vă vor ușura coloana vertebrală. Scaunul confortabil, lat, din spumă de înaltă rezistență și amortizoarele față și spate vă mențin confortul pe orice teren. Combinația dintre roțile față solide mai mici, cu un diametru de 20 cm, și roțile spate gonflabile mai mari, cu un diametru de 30 cm, o rază de întoarcere de 60 cm și o înclinare confortabilă de ≤13° garantează confortul și stabilitatea în timpul călătoriei.

Parametri suplimentari

Categorie: Scaune cu rotile electrice
Garanţie: 2 ani
Greutate: 25 kg
Motor: 600W
Baterii: 12Ah / 24V Litiu
Controale: 360° Joystick
Capacitate maximă de încărcare: 130 Kg
Timp de încărcare: 6-8 h
Viteză: 0-6 km/h
Raza de întoarcere: 60 cm
Urcare: ≤13°
Intervalul maxim: 20 - 25 km
Dimensiunile scaunului (lățime x lungime x înălțime): 46 x 46 x 7 cm
Dimensiunile cotierei (lățime x lungime x înălțime): 43 x 40 x 3 cm
Roți față (complete): 20 cm
Roți spate (gonflabile): 30 cm
Dimensiuni (desfășurat): 110 x 63 x 96 cm
Dimensiuni (pliat): 63 x 37 x 75 cm
Greutatea bateriei: 3 kg

Eroute 8000S – Scaun cu rotile electrice pliabile și ușoare – Instalare

Eroute 8000S – Scaun rulant electric pliabil ușor – Ușor de pliat și desfășurat

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.