7005 scaun cu rotile electric

Scaunul cu rotile electric 6005 este inovator, cu roți gonflabile frontale mai mari și pliere ușoară. Fiți mobil în orice situație și bucurați-vă de un confort ridicat cu Eroute 6005.

6 290 lei 5 770,64 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (>5 buc.)
Opțiuni de transport
7005 scaun cu rotile electric
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Vă prezentăm Eroute 7005, cel mai ușor scaun cu rotile electric de până acum. Experimentați mobilitatea fără efort datorită designului său compact și a caracteristicilor impresionante. Echipat cu un motor fără perii, o baterie cu litiu și comenzi intuitive, acest scaun cu rotile oferă o deplasare lină și confortabilă. Cu o capacitate maximă de încărcare de 90 kg și o autonomie de 15 până la 20 km, acesta va deveni partenerul tău de călătorie perfect. Descoperiți libertatea și confortul cu Eroute 7005, susținut de angajamentul nostru față de calitate și satisfacția clienților.

Caracteristicile scaunului cu rotile electric pliabil Eroute 7005

  • Nu necesită aproape deloc întreținere
  • Încape în portbagajul mașinilor mici
  • Controlerul joystick de 360° se reglează pentru utilizarea cu mâna dreaptă sau stângace
  • Frâne electromagnetice inteligente concepute pentru opriri rapide
  • Roțile au protecție împotriva răsturnării
  • Cotierele reglabile pot fi ridicate pentru a fi transportate cu ușurință
  • Ridicarea cotierelor și a suporturilor pentru picioare permite un transfer lateral sigur către cărucior
  • Poate fi utilizat în modul manual sau electric

Scaun cu rotile electric 7005 pentru deplasări și călătorii confortabile

Scaunul cu rotile electric Eroute 7005, care oferă un confort excepțional pentru persoanele cu probleme de mobilitate. Designul său pliabil asigură transportul și depozitarea ușoară în portbagajele mașinilor mici. Experimentați mișcarea confortabilă și călătoriile convenabile datorită buzunarelor practice care vă țin la îndemână lucrurile esențiale. Cotierele și suporturile pentru brațe și picioare pliabile permit manevre laterale sigure și vă sporesc mobilitatea și independența.

Accesorii adecvate

Scaun cu rotile electric pliabil sigur și puternic Eroute 7005

Scaunul cu rotile electric este acționat de 2 motoare electrice puternice, care sunt utilizate și în trenurile rapide. Are 5 viteze și este acționat prin apăsarea butoanelor + și -. Puteți călători cu viteze de până la 6 km pe oră, puteți folosi maneta pentru a regla viteza, puteți controla scaunul cu rotile cu mâna dreaptă sau stângă și vă puteți opri rapid datorită frânelor electromagnetice inteligente. Scaunul este suficient de puternic pentru a rezista la o zi întreagă de utilizare. În plus, puteți trece oricând la modul manual. Se încarcă peste noapte în 4 până la 6 ore.

Mobilitate, confort și siguranță

Joystick-ul permite manevrabilitatea și manevrarea în siguranță în spații aglomerate și locuri strâmte. Experimentați ușurarea cu ajutorul cotierelor ergonomice reglabile, largi și moi. Bucurați-vă de confort pe orice tip de teren datorită scaunului lat, din spumă de înaltă reziliență și amortizoarelor față și spate. Combinația dintre roțile fixe față mai mici de 7 inch și roțile gonflabile spate mai mari de 12 inch, împreună cu o rază de întoarcere de 60 cm și o înclinare confortabilă de ≤13°, asigură atât stabilitate, cât și o călătorie confortabilă.

Parametri suplimentari

Categorie: Scaune cu rotile electrice
Garanţie: 2 ani
Greutate: 18 kg
Greutate: 16 kg
Motor: 2x180W
Baterii: 10Ah / 24V Litiu
Controale: 360° Joystick
Capacitate maximă de încărcare: 90 Kg
Timp de încărcare: 4-6 h
Viteză: 0-6 km/h
Raza de întoarcere: 60 cm
Urcare: ≤13°
Intervalul maxim: 15 - 20 km
Dimensiunile scaunului: 45 cm
Roți față (complete): 7"
Roți spate (complete): 12"
Dimensiuni (desfășurat): 108 x 63 x 93 cm
Dimensiuni (pliat): 77 x 33 x 79 cm
Greutatea bateriei: 2 kg

Eroute 7005

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.