6005 scaun cu rotile electric

Scaunul cu rotile electric 6005 este inovator, cu roți gonflabile frontale mai mari și pliere ușoară. Fiți mobil în orice situație și bucurați-vă de un confort ridicat cu Eroute 6005.

6 500 lei 5 963,30 lei fără TVA
Disponibilitate: În prezent indisponibil
Opțiuni de transport
6005 scaun cu rotile electric
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Experimentați o mobilitate și un confort fără precedent cu revoluționarul scaun cu rotile electric Eroute 6005. Conceput pentru a vă îmbunătăți viața de zi cu zi, acest scaun rulant de ultimă generație se mândrește cu o serie de caracteristici avansate și un design elegant. Spre deosebire de scaunele cu rotile electrice tradiționale, Eroute 6005 se remarcă prin roțile sale frontale mai mari pentru o stabilitate și o manevrabilitate îmbunătățite.

Caracteristicile scaunului cu rotile electric pliabil Eroute 6005

  • Întreținere minimă
  • Depozitare în portbagajul mașinilor mici
  • Control cu joystick de 360° pentru utilizatorii stângaci și dreptaci
  • Frâne electromagnetice inteligente
  • Roți față cu diametru mai mare pentru o mai bună stabilitate
  • Protecție împotriva răsturnării roților
  • Cotiere rabatabile
  • Poate fi utilizat în modul manual sau electric

Eroute 6005 este un scaun cu rotile electric inovator, care oferă un grad ridicat de confort și este potrivit pentru oricine se confruntă cu probleme de mobilitate, stabilitate sau echilibru. Designul său pliabil îl face extrem de compact și ușor de introdus în portbagajul unei mașini mici. Designul său este adaptat pentru o deplasare și o călătorie confortabilă. Căruciorul este, de asemenea, echipat cu buzunare practice care vă permit să păstrați toate obiectele necesare mereu la îndemână. Datorită posibilității de ridicare a suporturilor pentru brațe și picioare, puteți trece în siguranță la cărucior din lateral, asigurând un transfer lateral confortabil.

Accesorii adecvate

Scaun cu rotile electric pliabil sigur și puternic Eroute 6005

Scaunul cu rotile electric este acționat de 2 motoare electrice puternice care produc 500W. Are 5 viteze și este acționat prin apăsarea butoanelor + și -. Puteți călători cu viteze de până la 6 km pe oră, folosiți maneta pentru a regla viteza, controlați scaunul cu rotile cu mâna dreaptă sau stângă și vă puteți opri rapid datorită frânelor electromagnetice inteligente. Scaunul este suficient de puternic pentru a rezista la o zi întreagă de utilizare. În plus, puteți trece oricând la modul manual. Se încarcă peste noapte în 6 până la 8 ore.

Mobilitate, confort și siguranță

Controlerul cu joystick asigură o deplasare sigură în aglomerație și în spații înguste. Cotierele reglabile, largi, moi și ergonomice sunt concepute pentru ușurare. Scaunul confortabil și lat, fabricat din spumă de înaltă rezistență și prezența amortizoarelor față și spate asigură un confort maxim pe orice teren. Roțile față Eroute 6005 cu un diametru de 30 cm, care sunt gonflabile, reprezintă un atu important. Aceste roți asigură o mai bună amortizare a terenului accidentat și oferă un confort sporit în timpul deplasării. Pe de altă parte, roțile spate cu diametrul de 20 cm sunt solide, ceea ce garantează rezistență și fiabilitate pe diferite suprafețe.

Parametri suplimentari

Categorie: Scaune cu rotile electrice
Garanţie: 2 ani
Greutate: 30 kg
Motor: 2x250W
Baterii: 12Ah / 24V Litiu
Controale: 360° Joystick
Capacitate maximă de încărcare: 130 Kg
Timp de încărcare: 6-8 h
Viteză: 0-6 km/h
Raza de întoarcere: 70 cm
Urcare: ≤13°
Intervalul maxim: 20 - 25 km
Dimensiunile scaunului: 45 cm
Roți față (gonflabile): 30 cm
Roți spate (complete): 20 cm
Dimensiuni (desfășurat): 120 x 65 x 95 cm
Dimensiuni (pliat): 82 x 41.5 x 79.5 cm
Greutatea bateriei: 10 kg

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.