6003B scaun cu rotile electric (poziționare automată)

Scaunul cu rotile electric 6003B oferă înclinare electrică a spătarului și a suporturilor pentru picioare. Astfel, Eroute 6003B poate fi adus în poziție culcată.

7 190 lei 6 596,33 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (>5 buc.)
Opțiuni de transport
6003B scaun cu rotile electric (poziționare automată)
Eroute 6003B faltbarer Elektrorollstuhl mit automatischer Rückenlehnenpositionierung (1)
Nou
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Scaunul cu rotile electric 6003B oferă o poziționare automată a spătarului și a suporturilor pentru picioare controlate prin telecomandă. Acest lucru vă permite să aduceți scaunul rulant în poziție culcată. Eroute 6003B este perfect pentru a călători cu mașina, autobuzul, trenul și avionul. Cu un motor puternic, o autonomie de până la 25 km, o capacitate de încărcare de până la 130 kg și o garanție de 2 ani, scaunul rulant electric pliabil Eroute 6003B vă va oferi cea mai confortabilă călătorie datorită amortizoarelor funcționale din față și din spate.

Avantajele scaunului cu rotile electric pliabil Eroute 6003B

  • Poziționarea automată a spătarului și a suporturilor pentru picioare
  • Opțiunea de poziție culcată
  • Nu necesită aproape nicio întreținere
  • Se potrivește în portbagajul mașinilor mici
  • Controler joystick de 360° se adaptează la mâna dreaptă sau stângă
  • Frâne electromagnetice inteligente pentru opriri rapide
  • Roțile au protecție la răsturnare
  • Cotierele reglabile pot fi ridicate pentru a facilita transportul.
  • Ridicarea cotierelor și a suporturilor pentru picioare permite transferul lateral în siguranță în scaunul cu rotile.
  • Poate fi utilizat în modul manual sau electric

Cărucior electric 6003B pentru deplasare și călătorie confortabilă

Scaunul cu rotile electric 6003B este un scaun cu rotile foarte confortabil, conceput pentru orice persoană cu probleme de mobilitate, stabilitate sau echilibru. Designul său pliabil îl face foarte portabil și poate încăpea în portbagajul unei mașini mici. Este perfect pentru o mișcare și o călătorie confortabile. Există, de asemenea, mai multe buzunare practice, astfel încât să aveți întotdeauna la îndemână tot ce aveți nevoie. Ridicarea suporturilor pentru brațe și picioare vă permite să vă deplasați în siguranță în lateral pe cărucior.

Accesorii adecvate

Scaun cu rotile pliabil electric sigur și puternic Eroute 6003B

Scaunul cu rotile electric este acționat de două motoare electrice puternice, care sunt utilizate și în trenurile de mare viteză. Are 5 trepte de viteză și este controlată prin apăsarea butoanelor + și -. Puteți călători cu viteze de până la 6 km pe oră, puteți folosi maneta pentru a regla viteza, puteți controla scaunul cu rotile cu mâna dreaptă sau stângă și puteți opri rapid datorită frânelor electromagnetice inteligente. Scaunul este suficient de puternic pentru a rezista la o zi întreagă de utilizare. În plus, puteți trece oricând la modul manual. Se încarcă peste noapte în 6-8 ore.

Mobilitate, confort și siguranță

Joystick vă permit să vă deplasați în siguranță prin mulțimi și spații înguste. Cotierele reglabile, largi, moi și ergonomice vă vor ușura coloana vertebrală. Scaunul confortabil, lat, din spumă de înaltă rezistență și amortizoarele față și spate vă mențin confortul pe orice teren. Combinația dintre roțile față solide mai mici, cu un diametru de 20 cm, și roțile gonflabile spate mai mari, cu un diametru de 30 cm, o rază de întoarcere de 60 cm și o înclinare confortabilă de ≤13° asigură confort și stabilitate în timpul plimbării.

Parametri suplimentari

Categorie: Scaune cu rotile electrice
Garanţie: 2 ani
Greutate: 40 kg
Motor: 2x250W
Baterii: 20Ah / 24V Litiu
Controale: 360° Joystick
Capacitate maximă de încărcare: 130 Kg
Timp de încărcare: 6-8 h
Viteză: 0-6 km/h
Raza de întoarcere: 60 cm
Urcare: ≤13°
Intervalul maxim: 20 - 25 km
Dimensiunile scaunului: 45 cm
Roți față (complete): 25 cm
Roți spate (gonflabile): 40 cm
Dimensiuni (desfășurat): 122 x 65 x 128 cm
Dimensiuni (pliat): 75 x 34 x 70 cm
Greutatea bateriei: 4 kg

Eroute 6003A – Poziționarea spătarului – Scaun rulant electric – Instalare

Eroute 6003A – Poziționarea spătarului – Scaun rulant electric pliabil

Eroute 6003B, Eroute 6003B XL

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.