XFL-QX-YW02 Scaun mobil cu ridicare electrică

Deplasați cu ușurință pacienții imobilizați cu ajutorul scaunului nostru mobil cu lift electric. Caracteristicile includ o baterie reîncărcabilă și un joystick de control pentru un transfer ușor de la pat la scaunul cu rotile și la toaletă.

6 899 lei 6 329,36 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (>5 buc.)
Opțiuni de transport
XFL-QX-YW02 Scaun mobil cu ridicare electrică
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Transport gratuitVeți primi transport gratuit pentru toate scuterele, scaunele cu rotile și alte produse de la noi.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Vă prezentăm scaunul mobil cu ridicare electrică - un instrument versatil și esențial pentru îngrijitori și profesioniștii din domeniul sănătății. Acest scaun este conceput pentru transferul sigur și confortabil al pacienților imobilizați de la pat la scaunul cu rotile, la toaletă, la baie și la mașină.

Avantajele scaunului mobil Eroute cu ridicare electrică

 • Alimentat cu baterii (reîncărcabilă) pentru o alimentare convenabilă și fiabilă
 • Echipat cu joystick pentru control și manevrare ușoară
 • Plasa de suspensie (scaunul) oferă utilizatorului o poziție de ședere confortabilă și sigură.
 • Roata din față este echipată cu o frână pentru o mai mare stabilitate și siguranță.
 • Sarcina maximă de 150 kg
 • Gama de ridicare asigură 40-65 cm 

Beneficiile scaunului mobil Eroute cu ridicare electrică

 • Controlul joystick și plasa de suspensie oferă utilizatorului un confort confortabil și sigur
 • Frâna de pe roata din față asigură stabilitate și siguranță în timpul utilizării
 • Gama de ridicare reglabilă permite personalizarea poziției și a suportului

Utilizarea scaunului mobil Eroute cu ridicare electrică

 • Ideal pentru utilizare în spitale, case de sănătate și îngrijire la domiciliu
 • Perfect pentru mutarea pacienților de la pat la scaunul cu rotile, la toaletă, la baie și la mașină

Cu scaunul mobil cu ridicare electrică, veți obține sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă îngriji persoana iubită. Caracteristicile și beneficiile sale fac din el un echipament esențial pentru îngrijitorii și profesioniștii din domeniul sănătății care doresc să își mențină pacienții confortabili și în siguranță.

Parametri suplimentari

Categorie: Scaune mobile și toalete
Garanţie: 2 ani
Greutate: 26 kg
Capacitate maximă de încărcare: 150 kg
Masă: 26 kg
Lățime: 54,5 cm
Lungime: 73 cm
Înălțime (înainte de ridicare): 98 cm
Înălțime (când este complet ridicată): 123 cm
Intervalul cursei: 40-65 cm

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.