Walker pliabil cu scaun

Cărucior pliabil Eroute cu scaun: robust, manevrabil și confortabil. Roți pivotante de 360°, frâne ergonomice și capacitate de încărcare de 130 kg.

1 099 lei 1 008,26 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (1 buc.)
Opțiuni de transport
Walker pliabil cu scaun
647 11 skladaci choditko se sedatkem
Nou
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Căruciorul pliabil cu scaun Eroute este un ajutor de mobilitate fiabil și confortabil, ideal pentru oricine are nevoie de sprijin suplimentar atunci când merge. Acest cărucior este fabricat din material PVC robust și este suficient de puternic pentru a rezista la o plimbare lină în interior și în exterior. Roțile frontale pivotante la 360° permit manevre ușoare, iar frâna de mână ergonomică facilitează încetinirea sau oprirea. 

Avantajele căruciorului pliabil cu scaun Eroute

 • Oferă sprijin suplimentar la mers
 • Scaun confortabil cu spătar pentru odihnă
 • Cotiere moi căptușite pentru ușurarea durerii de umăr și spate
 • Asamblare ușoară, nu necesită unelte

Avantajele căruciorului pliabil cu scaun Eroute

 • Material PVC durabil
 • Roțile din față se rotesc la 360° pentru manevrare ușoară
 • Frâne de mână ergonomice pentru încetinire sau oprire
 • Scaun din plasă respirabilă și spătar durabil
 • Dimensiune compactă pentru depozitare
 • Capacitate de încărcare de până la 130 kg

Ajutor de mobilitate fiabil și confortabil

Una dintre caracteristicile cheie ale căruciorului pliabil Eroute este scaunul său confortabil cu spătar. Scaunul din plasă respirabilă și spătarul durabil oferă un loc confortabil pentru a vă odihni, iar frâna de mână împinsă înainte blochează roțile din spate atunci când stați jos. Cotierele moi și căptușite ajută la menținerea antebrațelor la un nivel natural, ameliorând durerile de umăr și de spate.

Utilizarea căruciorului pliabil cu scaun Eroute

 • Plimbare în jurul casei
 • Plimbare afară
 • Oferirea de sprijin atunci când se stă în picioare sau se merge 

Ușor de utilizat și de instalat

Acest cărucior este, de asemenea, foarte ușor de asamblat, nu este nevoie de unelte. Are dimensiuni compacte, ideale pentru depozitare, iar capacitatea sa de încărcare este de până la 130 kg. Fie că îl folosiți pentru a vă plimba prin casă sau pentru plimbări în aer liber, căruciorul pliabil Eroute cu scaun este o alegere fiabilă și confortabilă.

Parametri suplimentari

Categorie: Ajutoare de sănătate
Garanţie: 2 ani
Greutate: 9.8 kg

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.