ST-07 e-Tricicleta

Tricicleta electrică ST-07 impresionează prin designul său și prin spațiul de depozitare practic, care poate fi transformat cu ușurință într-un al doilea rând de scaune.

Culoare
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
10 999 lei 9 242,86 lei fără TVA
Disponibilitate: În prezent indisponibil În prezent indisponibil Alegeţi varianta
Opțiuni de transport
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Tricicleta electrică ST-07 este cea mai potrivită pentru cei care au probleme cu mersul și cu sistemul musculo-scheletic, dar va ajuta pe oricine are nevoie de un scuter fiabil și stabil pentru transport. Această trotinetă este foarte stabilă, cu o viteză maximă reglabilă și comenzi simple, și suficient de puternică chiar și atunci când merge în urcare. Acționarea electrică este foarte silențioasă și, în plus, nu există mirosuri sau emisii ca în cazul motoarelor cu combustie internă.

Nu mai trebuie să completați uleiul și să efectuați alte sarcini de întreținere pe care le au mașinile cu motor. Este important doar să verificați presiunea din anvelope și să reîncărcați bateriile după plimbare, ceea ce este foarte simplu, trebuie doar să conectați tricicleta electrică la încărcător și să o conectați la priză. Scuterul vă va oferi costuri de funcționare foarte mici, iar deplasarea în cartier sau la cumpărături va fi mult mai confortabilă.

Tricicleta are o mulțime de echipamente: compartiment de depozitare cu încuietoare, scaun confortabil, inclusiv spătare, lumini de întâlnire și de fază lungă, lumină de frână, semnalizatoare, vitezometru, indicator de baterie, amortizoare față, spate și oglinzi retrovizoare. Bateriile și încărcătorul sunt incluse. În timpul condusului, se poate atinge o viteză maximă de până la 25 km/h și o autonomie de până la 50 km cu o singură încărcare. Bineînțeles, există și o treaptă de viteză pentru mersul înapoi. Vitezometrul oferă doar valori orientative.

Oferim doar cele mai bune servicii pentru client - livrăm scuterul asamblat, oferim, de asemenea, servicii de garanție și postgaranție și inspecții regulate în centrul nostru de service. Scuterul este imediat gata de utilizare. Îl puteți folosi pentru deplasări în zonă, pentru a merge la serviciu sau la școală sau pentru a face cumpărături. Bateria de calitate are o durată de viață de 5-6 ani dacă este manipulată corespunzător.

Parametri suplimentari

Categorie: Pentru vârstnici
Garanţie: 2 ani
Putere maximă: 800W
Tipul de baterie: baterie cu gel
Dimensiunea bateriei: 20 Ah / 48 V
Viteza maximă: 25 km/h
Cum să ajungi acolo: până la 50 km
Timp de încărcare: 6 - 8h
Capacitatea de încărcare: 200kg
Înălțimea degajată: 150 mm
Rata maximă de urcare: până la 16°
Dimensiunea roții: 16''
Tipul de frână: role de tobe
Dimensiuni (Lungime x Lățime x Înălțime): 230 × 87 × 100 cm
Putere nominală: 450W