ST-05 e-Tricicleta

Fiți mobil cu tricicleta electrică Eroute ST-05. Sigur, elegant și fiabil pentru persoanele în vârstă, cu o viteză maximă de 25 km/h și o autonomie de până la 50 km.

8 999 lei 7 562,18 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (>5 buc.)
Opțiuni de transport
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Tricicleta electrică Eroute ST-05 este soluția de transport perfectă pentru persoanele în vârstă. Cu o viteză maximă de 25 km/h, oferă o călătorie sigură și confortabilă. Tricicleta electrică are o autonomie de până la 50 km la o singură încărcare, datorită bateriei de înaltă calitate și încărcătorului inclus în produs. Atunci când este tratată corespunzător, bateria poate dura până la 5-6 ani, asigurând un transport fiabil timp de mulți ani. Tricicleta Eroute ST-05 poate transporta o încărcătură maximă de 200 kg, fiind astfel potrivită pentru transportul cumpărăturilor sau al altor obiecte.

Avantajele tricicletei electrice Eroute ST-05

 • O călătorie sigură și confortabilă: Cu o viteză maximă de 25 km/h, Eroute ST-05 este ideal pentru persoanele în vârstă care doresc un transport fiabil și sigur.
 • Autonomie mare: tricicleta electrică are o autonomie de până la 50 km cu o singură încărcare, astfel încât nu trebuie să vă faceți griji că rămâneți fără energie în timpul călătoriei dvs.
 • Baterii de înaltă calitate: bateria și încărcătorul incluse sunt de înaltă calitate și oferă o performanță fiabilă și de lungă durată
 • Capacitate maximă de încărcare: Eroute ST-05 poate căra maximum 200 kg, fiind astfel potrivit pentru transportul cumpărăturilor sau al altor obiecte.
 • Design deosebit: tricicleta electrică se mândrește cu un design elegant și modern, ceea ce o face o soluție de transport excelentă pentru persoanele în vârstă care doresc să impresioneze
 • Complet asamblat și întreținut: atunci când achiziționați trike-ul Eroute ST-05, îl veți primi complet asamblat și întreținut, astfel încât să puteți începe să îl utilizați imediat.

Beneficiile tricicletei electrice Eroute ST-05

 • Viteza maximă 25 km/h
 • Autonomie de până la 50 km cu o singură încărcare
 • Baterie de înaltă calitate și încărcător inclus
 • Capacitate maximă de încărcare 200 kg
 • Mare design

Fii mobil cu tricicleta electrică Eroute ST-05

Unul dintre avantajele distincte ale Eroute ST-05 este bateria cu autonomie mare, care vă permite să parcurgeți până la 50 km cu o singură încărcare. Acest lucru o face ideală pentru călătoriile mai lungi prin cartier sau pentru a face comisioane. De asemenea, tricicleta este prevăzută cu un coș de depozitare, astfel încât să puteți lua cu dvs. toate lucrurile esențiale.

Transport sigur și confortabil pentru persoanele în vârstă

Siguranța este o prioritate de top pentru Eroute ST-05, deoarece dispune de lumini față și spate pentru vizibilitate în timpul plimbărilor de seară și de un claxon pentru a alerta pietonii și alți bicicliști. Designul robust cu trei roți asigură o stabilitate mai mare, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru persoanele în vârstă cu probleme de echilibru.

Utilizarea tricicletei electrice Eroute ST-05

 • Ca o soluție de transport fiabilă și sigură pentru persoanele în vârstă
 • Pentru transportarea cumpărăturilor sau a altor articole cu o capacitate maximă de încărcare de 200 kg.
 • Ca o soluție de transport elegantă și modernă pentru seniorii care vor să impresioneze

O soluție de transport practică și fiabilă pentru persoanele în vârstă

Pe lângă caracterul său practic, tricicleta electrică Eroute ST-05 se mândrește și cu un design deosebit. Vei fi sigur că te vei întoarce în spatele ei, oferindu-ți în același timp o călătorie lină și plăcută. Iar atunci când achiziționați tricicleta Eroute ST-05, o veți primi complet asamblată și reparată, astfel încât să puteți începe să o utilizați imediat. Nu ratați această soluție de transport practică și elegantă - comandați astăzi tricicleta electrică Eroute ST-05!

 

 

Parametri suplimentari

Categorie: Pentru vârstnici
Garanţie: 2 ani
Greutate: 105 kg
Putere maximă: 800W
Tipul de baterie: baterie cu gel
Dimensiunea bateriei: 20 Ah / 48 V
Viteza maximă: 25 km/h
Cum să ajungi acolo: 35 - 50 km
Timp de încărcare: 6 - 8 h
Capacitatea de încărcare: 200 kg
Viteza maximă de mers înapoi: 4 km/h
Urcare maximă: până la 16°
Dimensiunea anvelopei: 14“
Înălțimea degajată: 150mm
Tipul de frână: role de tobe
Dimensiuni (Lungime x Lățime x Înălțime): 158 × 73 × 120 cm
Putere nominală: 450W

ST-05

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.