ET07 e-Tricicleta

Descoperiți Eroute ET07: tricicletă electrică cu o putere de 1200 W, baterie de 20 Ah, scaune pe două rânduri și o capacitate de 200 kg.

11 999 lei 10 083,19 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (1 buc.)
Opțiuni de transport
ET07 e-Tricicleta
3aac0775 db85 4aae 828d d863a16cb0f0
Nou
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Vă prezentăm tricicleta electrică cu două rânduri Eroute ET07 - călătoria perfectă pentru confort și eficiență!

Sunteți în căutarea unui mijloc de transport versatil, ecologic și fiabil? Nu căutați mai departe de tricicleta electrică cu două rânduri Eroute ET07. Concepută pentru a revoluționa deplasarea zilnică, această tricicletă excepțională este plină de caracteristici care o fac o alegere excelentă pentru uz personal și profesional.

Performanță puternică

Eroute ET07 se mândrește cu un motor robust de 1200W care oferă o performanță puternică și fiabilă în orice călătorie. Fie că navigați pe străzile orașului sau pe drumurile de țară, această tricicletă electrică oferă accelerația și viteza de care aveți nevoie pentru a ajunge rapid și eficient acolo unde vă îndreptați.

Baterii de lungă durată

Cu o baterie puternică de 20 Ah, vă puteți bucura de plimbări mai lungi fără să vă faceți griji că rămâneți fără energie. Această tehnologie de ultimă generație a bateriei oferă o autonomie mai mare cu o singură încărcare, permițându-vă să vă ocupați de comisioanele zilnice sau să vă deplasați la serviciu fără probleme.

Scaune spațioase pe două rânduri

Eroute ET07 este proiectat pentru practicitate și confort. Cu două rânduri de scaune, această tricicletă găzduiește cu ușurință atât conducătorul, cât și pasagerul. Este ideală pentru ieșirile în familie sau pentru transportul mai multor persoane, ceea ce o face o alegere versatilă pentru o varietate de situații.

Capacitate de transport impresionantă

Cu o capacitate maximă de încărcare de 200 kg, această tricicletă este mai mult decât capabilă să se ocupe de nevoile tale de încărcare. Fie că transportați alimente, bagaje sau bunuri pentru afacerea dvs., trike-ul Eroute ET07 vă va satisface cu siguranță.

Gata pentru o plăcuță de înmatriculare

Pentru un plus de confort și pentru respectarea reglementărilor locale, Eroute ET07 este pregătit pentru plăcuțe de înmatriculare. Înscrieți-vă cu ușurință trike-ul pentru utilizarea pe șosea și bucurați-vă de o călătorie fără probleme.

Caracteristici pentru ușurință în utilizare

Tricicleta Eroute ET07 este echipată cu un coș din spate, ideal pentru depozitarea în siguranță a lucrurilor tale. În plus, oglinzile retrovizoare oferă o vizibilitate mai bună și asigură o deplasare sigură și securizată.

Descoperiți viitorul transportului electric cu trike-ul electric cu două rânduri Eroute ET07. Fie că faceți naveta la serviciu, faceți comisioane sau ieșiți la o plimbare energică cu cei dragi, această tricicletă vă va oferi puterea, confortul și comoditatea de care aveți nevoie.

Îmbunătățiți-vă naveta și ridicați-vă stilul de viață cu tricicleta electrică pe două rânduri Eroute ET07 - noua dvs. aventură vă așteaptă!

Parametri suplimentari

Categorie: Trotinete cu trei roți pentru seniori
Garanţie: 2 ani
Greutate: 110 kg
Tipul de frână: Tambur
Viteză maximă: I: 6 km/h; II: 10 km/h; III: 25 km/h
Număr de înmatriculare: Da
Putere maximă: 1200W
Capacitatea bateriei: 20 Ah / 60V
Dimensiunea roților: 3.00-10
Putere nominală: 650W

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.