ES01 e-Scuter + Oglinzi retrovizoare GRATUITE

Scuterul electric pentru seniori Eroute ES01, puternic și dotat cu numeroase funcții, cu o autonomie de 50 km, o viteză maximă de 25 km/h și un motor de 1000 W.

11 999 lei 10 083,19 lei fără TVA
Disponibilitate: În stoc (3 buc.)
Opțiuni de transport
ES01 e-Scuter + Oglinzi retrovizoare GRATUITE
ES01
Nou
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Scuterul electric Eroute ES01 este cea mai bună alegere pentru persoanele în vârstă care caută un mijloc de transport fiabil, confortabil și sigur. Cu o autonomie maximă de 50 km și o viteză maximă de 25 km/h, acest scuter puternic vă va duce oriunde aveți nevoie fără să transpirați. Motorul de 1000 W asigură o deplasare lină, fără efort, în timp ce scaunul reglabil și mânerele permit un confort maxim.

Avantajele scuterului electric Eroute ES01

 • Transport fiabil și confortabil pentru persoanele în vârstă
 • Autonomie maximă de 50 km, suficientă pentru majoritatea comisioanelor zilnice și plimbărilor de agrement
 • Viteză maximă de 25 km/h, potrivită pentru străzile din oraș și pistele de biciclete
 • Plimbare lină și fără probleme datorită motorului de 1000 W
 • Scaun și mânere reglabile pentru un confort maxim

Experimentați confortul și fiabilitatea scuterului electric Eroute ES01

Dar Eroute ES01 nu se rezumă doar la putere - este echipată și cu o serie de caracteristici practice pentru a vă face plimbarea și mai plăcută. Printre acestea se numără iluminarea pentru a vă ajuta să vedeți și să fiți văzut în condiții de lumină slabă, o frână de parcare pentru o oprire sigură și un sistem de blocare pentru a păstra scuterul în siguranță atunci când nu este utilizat. Scuterul are, de asemenea, oglinzi retrovizoare pentru o vizibilitate mai bună, pentru a vă ajuta să vă orientați în spații înguste, și un sistem de blocare a direcției care menține scuterul stabil atunci când este parcat.

Caracteristici ale scuterului electric Eroute ES01

 • Iluminare pentru vizibilitate în condiții de lumină scăzută
 • Frână de parcare pentru o oprire sigură
 • Blocaj pentru securitate atunci când nu este utilizată
 • Oglinzi retrovizoare pentru o vizibilitate mai bună
 • Blocare a direcției pentru a menține scuterul stabil atunci când este parcat
 • Suport pentru băuturi pentru băuturi în mișcare
 • Cârlig pentru pungile de cumpărături
 • Jante din aluminiu pentru un aspect elegant

Îmbunătățiți-vă transportul zilnic cu scuterul electric Eroute ES01

În plus față de aceste caracteristici, Eroute ES01 dispune și de un suport pentru băuturi pentru a vă ține băutura preferată la îndemână, un cârlig pentru sacoșe de cumpărături pentru a vă ajuta să transportați cumpărăturile și jante din aluminiu pentru un aspect elegant. Fie că faceți comisioane sau pur și simplu vă bucurați de o plimbare relaxantă, Eroute ES01 are tot ce vă trebuie pentru o călătorie sigură și plăcută.

Utilizarea scuterului electric Eroute ES01

 • Efectuarea de comisioane în jurul orașului
 • O plimbare pe îndelete prin parc
 • Deplasarea la serviciu sau la școală
 • În vizită la prieteni și familie
 • Mergând la magazin sau la cumpărături
 • Explorarea unor cartiere sau zone noi

Parametri suplimentari

Categorie: Trotinete cu patru roți pentru seniori
Garanţie: 2 ani
Greutate: 120 kg
Putere maximă: 1000W
Motor: Autocopiativ
Capacitatea bateriei: 20 Ah / 60 V
Viteză maximă: 25 km/h
Autonomie max.: Până la 55 km
Timp de încărcare: 4-8 h
Încărcător: 230V
Încărcare max.: 129 kg
Frâne față: Hidraulică
Frâne spate: Tambur
Iluminat: LED
Dimensiuni: 1460 x 700 x 1000 mm
Putere nominală: 500W
Urcare maximă: 12°

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.