e-Automobil Q7

Soluția ideală pentru traficul urban și călătoriile scurte. Alternativa perfectă la motorul cu combustie internă, care convinge prin costurile reduse (aproximativ 0,1 lei pe 1 km) și prin neutralitatea emisiilor. 

Culoare
Varianta aleasă nu este disponibilă. Resetaţi parametrii selectaţi.
46 990 lei 39 487,39 lei fără TVA
Disponibilitate: La cerere La cerere Alegeţi varianta
Opțiuni de transport
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Mașina electrică Q7 este ideală pentru traficul urban și pentru călătorii scurte. O alternativă perfectă la motorul cu combustie internă, care convinge prin costurile reduse (aproximativ 0,1 lei pe 1 km) și prin neutralitatea emisiilor. Vehiculul are certificat tehnic, garanție, certificat CEE și permis de funcționare. Aprobat pentru 2 persoane.

 

Acest model este, de asemenea, bogat în dotări, incluzând geamuri electrice, închidere centralizată/alarmă, ventilație, încălzire (cald/frig), cameră video spate, geamuri basculante în spate și pe acoperiș pentru o mai bună ventilație pe timp de vară, radio Bluetooth FM-MP4, iluminare LED, ștergătoare cu spălătoare, scaun reglabil, deschidere largă a ușilor până la 90 de grade, motor fără perii de 2500W. Sarcina utilă de până la 240 kg.

Este necesar un permis de conducere pentru un scuter electric?

Este necesar cel puțin un certificat de testare a mopedului până la o viteză maximă de 25 km/h. Aceasta poate fi obținută cel mai devreme de la vârsta de 15 ani. Pentru vehiculele cu o viteză maximă de până la 45 km/h, este necesar un permis de conducere de cel puțin categoria AM. De asemenea, permisele din grupele A, A1, B, L și M permit titularului să conducă un e-scooter. Aceste trotinete electrice pot fi folosite pe drumuri și piste de biciclete (numai dacă sunt aprobate în mod specific).

Parametri suplimentari

Categorie: Automobile electrice
Garanţie: 2 ani
Puterea motorului: 2,5 kW
Tipul de motor: motor electric fără perii puternic și eficient
Dimensiunea bateriei: 72V 60Ah
Tipul de baterie: Plumb
Viteza maximă: 45 km/h
Intervalul maxim: 60 - 80 km
Curent de încărcare: 230 V (priză domestică)
Timp de încărcare: 6-8h
Dimensiuni (Lungime x Lățime x Înălțime): 2510 x 1235 x 1655 mm
Greutate: 524 kg
Frâne: frâne pe disc față/spate, frână de mână
Echipament: Ștergător de parbriz
capacitate de transport: 240 kg

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.