Cărucior pliabil cu cărucior HW6011

Cărucior pliabil HW6011 cu cărucior pentru utilizare în interior și exterior. Roți față pivotante și frână de mână ergonomică pentru manevrare ușoară. Nu sunt necesare unelte pentru asamblare.

1 099 lei 1 008,26 lei fără TVA
Disponibilitate: Vândut
Opțiuni de transport
Cărucior pliabil cu cărucior HW6011
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Căruciorul pliabil cu cărucior Eroute HW6011 este un ajutor de mobilitate fiabil și robust, ideal pentru utilizarea în interior și în exterior. Acest cărucior este fabricat din material PVC de înaltă calitate, are roți frontale pivotante și o frână de mână ergonomică pentru manevrare și oprire ușoară. Cu o capacitate de greutate a scaunului de 130 kg, este potrivit pentru o gamă largă de utilizatori.

Avantajele căruciorului pliabil Eroute HW6011

 • Robust și fiabil pentru utilizare în interior și exterior
 • Roți frontale pivotante pentru manevrare ușoară
 • Frâne de mână ergonomice pentru oprire și încetinire
 • Scaun confortabil cu plasă respirabilă și spătar durabil
 • Asamblare și depozitare ușoară în dimensiuni compacte
 • Capacitatea scaunului 130 kg

Beneficiile căruciorului pliabil Eroute HW6011

 • Fabricat din material PVC de înaltă calitate
 • Roți față pivotante
 • Frâne de mână ergonomice
 • Scaun cu plasă respirabilă
 • Spătar durabil
 • Roți din spate care pot fi blocate atunci când sunt așezate
 • Asamblare ușoară (nu sunt necesare unelte)
 • Dimensiune compactă pentru depozitare

Ajutor de mobilitate stabil și fiabil

Una dintre caracteristicile cheie ale HW6011 este ușurința de asamblare - nu necesită unelte și poate fi ușor de depozitat într-un spațiu compact atunci când nu este utilizat. În plus, are un scaun confortabil cu plasă respirabilă și un spătar rezistent, iar roțile din spate pot fi blocate atunci când sunteți așezat, prin împingerea frânei de mână înainte.

Utilizarea căruciorului pliabil Eroute HW6011

 • Ca ajutor de mobilitate pentru cei care au nevoie de sprijin suplimentar în timpul deplasării
 • În interior și în exterior pe suprafețe netede
 • Apăsați frâna de mână înainte pentru a încetini sau a opri
 • Așezați-vă pe scaunul de confort și apăsați frâna de mână înainte pentru a bloca roțile din spate.
 • Prin asamblarea mersului fără unelte și depozitarea acestuia într-o dimensiune compactă atunci când nu este utilizat.

Ideal pentru interior și exterior

În concluzie, căruciorul pliabil cu cărucior HW6011 este un ajutor de mobilitate practic și convenabil, ideal pentru oricine caută un pic mai mult sprijin atunci când se deplasează. Construcția sa durabilă și ușurința de utilizare îl fac ideal atât pentru utilizare în interior, cât și în exterior.

Parametri suplimentari

Categorie: Ajutoare de sănătate
Garanţie: 2 ani
Greutate: 10 kg
Lățimea totală: 63 cm
Adâncime: 77 cm
Zona scaunului: 47x31 cm
Greutate: 10 kg
Înălțime reglabilă a mânerului: 86-98,5 cm
Capacitatea de încărcare: 130 kg

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.