700E e-Scuter

Descoperiți scuterul electric robust Eroute 700E pentru seniori - 1500 W putere, baterie de 55 Ah, scaun pivotant, capacitate de 220 kg, anvelope de 13", lumină LED, centură de siguranță, difuzor Bluetooth și multe altele!

16 499 lei 13 864,71 lei fără TVA
Disponibilitate: Așteptată în decembrie
Opțiuni de transport
700E e-Scuter
700E (1)
Nou
2 ani garanție pentru toate mașinileGarantăm o garanție de doi ani pentru a vă face să vă simțiți în siguranță atunci când cumpărați.

Plătiți în siguranță la predareNu solicităm plata în avans, doar plasați comanda, iar tehnicianul nostru vă va arăta produsul și veți plăti la livrare.

Returnarea în termen de 14 zileDacă vă răzgândiți în legătură cu achiziția, puteți returna scuterul în termen de 14 zile, fără a da un motiv.

Descriere detaliată a produsului

Sunteți gata să experimentați vârful confortului și confortului în mobilitatea seniorilor? Nu căutați mai departe de scuterul electric robust Eroute 700E, care a fost proiectat cu atenție pentru a oferi seniorilor o combinație unică de performanță, siguranță și practicitate.

Performanță puternică

Datorită unui motor robust cu o putere maximă de 1500 de wați, scuterul Eroute 700E poate aborda fără efort o varietate de terenuri, asigurându-vă că ajungeți întotdeauna la destinație cu ușurință. Bateria sa de 55 Ah asigură o autonomie mai mare, astfel încât să puteți explora împrejurimile fără griji.

Confort într-un mod nou

Experimentați un nou nivel de confort cu un scaun pivotant la 180 de grade, care vă permite să urcați și să coborâți cu ușurință de pe scuter. Înălțimea reglabilă a scaunului asigură o potrivire pe măsură, în timp ce spătarul culisant și înclinabil vă asigură că vă puteți relaxa cât mai mult în timpul mersului.

Siguranța înainte de toate și în primul rând

Siguranța dvs. este prioritatea noastră. Scuterul Eroute 700E este echipat cu o centură de siguranță pentru a vă menține în siguranță chiar și în timpul călătoriilor accidentate. Anvelopele cu diametrul de 13" asigură o tracțiune excelentă, iar lumina LED încorporată asigură vizibilitatea în condiții de lumină slabă, în timp ce buzunarul din spate al scaunului și coșul frontal detașabil vă permit să vă transportați lucrurile esențiale fără efort.

Rămâneți conectat

Rămâi conectat în deplasare cu încărcătorul USB integrat și difuzorul Bluetooth. Încarcă-ți dispozitivele în timp ce asculți muzica preferată sau efectuezi apeluri hands-free în timp ce conduci. Suportul practic pentru telefon vă menține dispozitivul la îndemână.

O mulțime de spațiu de depozitare

Nu vă faceți niciodată griji că rămâneți fără spațiu pentru lucrurile dvs. Eroute 700E este dotat cu compartimente de depozitare practice pentru a vă păstra lucrurile esențiale la îndemână, ceea ce vă face călătoriile mai convenabile și mai plăcute.

Robustul scuter electric Eroute 700E pentru seniori este proiectat pentru a suporta o capacitate maximă de încărcare de 220 kg, ceea ce îl face potrivit pentru călăreți de diferite dimensiuni. Fie că mergeți la magazin, vă vizitați prietenii sau pur și simplu explorați zona, acest scuter va fi partenerul dvs. de încredere.

Redescoperiți bucuria independenței și a mobilității fără efort cu scuterul Eroute 700E. Îmbunătățiți-vă stilul de viață cu un scuter pentru seniori care combină performanța, siguranța și confortul, răsfățându-vă în același timp cu caracteristici de confort luxoase. Bucurați-vă de libertate ca niciodată și faceți din fiecare călătorie o aventură cu robustul scuter electric Eroute 700E pentru seniori. Comandați-l pe al dumneavoastră astăzi și porniți într-o nouă eră a mobilității!

Parametri suplimentari

Categorie: Trotinete cu patru roți pentru seniori
Garanţie: 2 ani
Greutate: 135 kg
Performanță maximă: 1500W
Capacitatea bateriei: 55 Ah
Viteza maximă: 15 km/h
Capacitate maximă de încărcare: 220 kg
Capacitatea maximă de urcare: 15°
Dimensiuni: 144,5 x 68,6 x 130 cm
Dimensiunea roții: 13"
Putere nominală: 750W

e_route_logo_vektor

Bine ați venit la marca noastră de produse de mobilitate electrică! Suntem o companie cehă cu o pasiune pentru furnizarea de soluții de transport de calitate pentru persoanele în vârstă și persoanele cu mobilitate redusă. Cu o experiență de peste 16 ani de cumpărare și vânzare, ne-am construit o reputație pentru furnizarea de produse și servicii excepționale pentru clienții noștri.

Procesele noastre

În cadrul companiei noastre, credem în importanța asamblării, modificării și stivuirii produselor noastre pentru a îndeplini cele mai înalte standarde de calitate și durabilitate. Înțelegem că găsirea unor opțiuni de transport fiabile, eficiente și sigure este esențială pentru menținerea autosuficienței și a unui stil de viață complet și activ, și ne străduim să oferim o gamă de produse care să răspundă acestor nevoi.

Produsele noastre

Pe lângă scuterele și triciclurile electrice, oferim, de asemenea, scaune cu rotile electrice, care permit o mai mare mobilitate și independență pentru cei cu limitări de mobilitate. Echipa noastră este dedicată să îi ajute pe clienții noștri să găsească soluția ideală pentru nevoile lor și suntem întotdeauna bucuroși să răspundem la orice întrebare și să oferim asistență pe tot parcursul procesului de cumpărare.

697ef4dd5e6eb8fc54ac069bbfd74580

Echipa noastră

Suntem mândri de produsele pe care le oferim și de serviciile pe care le oferim clienților noștri. Echipa noastră este formată din oameni energici și dedicați care se străduiesc să ofere cele mai bune servicii posibile clienților noștri. Suntem recunoscători pentru oportunitatea de a vă servi și de a vă oferi produse de calitate superioară care vă vor spori mobilitatea și independența. Vă mulțumim că ați luat în considerare marca noastră.

Sustenabilitate

Sustenabilitatea este o valoare importantă pentru compania noastră și ne străduim să o integrăm în toate aspectele activității noastre. Suntem conștienți de impactul produselor noastre asupra mediului și ne străduim să găsim modalități de a reduce acest impact.

Una dintre modalitățile prin care ne străduim să asigurăm durabilitatea este să oferim produse de electromobilitate ca alternativă la mijloacele de transport tradiționale. Trotinetele, triciclurile și scaunele noastre cu rotile electrice produc zero emisii și pot contribui la reducerea poluării aerului și a emisiilor de gaze cu efect de seră.